Hoppa till innehåll

INTERNATIONELLT

Planerar ni att flytta utomlands eller kanske skaffa en semesterbostad i solen? Vi kan erbjuda boenden vid Medelhavet i Frankrike, Italien, Grekland eller varför inte i Florida, USA? Eller är det kanske Europas metropoler som Berlin, London eller Paris du drömmer om?

Världens största fastighetsmäklarkedja RE/MAX startades 1973 i Denver, USA av Dave och Gail Liniger. 1995 tog företaget det första klivet över Atlanten och etablerades i Europa. RE/MAX etablerade sitt första kontor i Sverige hösten år 2000. Idag finns vi globalt i 110 länder med 130.000 mäklare. RE/MAX är idag Europas och världens största mäklarkedja.

Ingen säljer fler bostäder än RE/MAX internationellt. Ni är naturligtvis även välkomna att besöka vår internationella hemsida. Med vårt globala nätverk har vi inte bara lokalkunskapen utan även kontakterna utöver det vanliga.

Vi på RE/MAX Sverige hjälper er att hitta er bostad enligt era önskemål och budget. Vi löser alla de kulturella, språkliga och juridiska hinder, från kontraktsskrivning till inflyttning. Tillsammans med våra utländska RE/MAX kollegor ser vi till att det blir en smidig affärsuppgörelse för alla parter.

Är du intresserad av en bostad utomlands? Kontakta oss, eller se mer på RE/MAX Europa genom att klicka på länken nedan.