Vattenglitter och bekväm citykänsla i Nacka Strand

6 345 000 kr

Augustendalsvägen 31, Nacka Strand, Nacka Strand

VISNINGAR

söndag, 24 nov 11:30 - 12:30
Välkommen på visning

AKTUELLT BUD

0 kr

Bud Tidpunkt Budgivare

 • Storlek3 rum och kök
 • Sovrum1
 • Badrum1
 • Boarea82 m²
 • ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
 • Våning4
 • Byggnadsår1995/2019

Beskrivning

Helt nyrenoverad. Parkettgolv i alla rum, ljusa material och hög kvalitet. Delvis öppen planlösning. Två balkonger med sjöutsikt och rymligt förråd. Högt läge. Två sovrum varav ett med brett burspråk. Badrum med dusch. Välutrustat kök. Garageplats kan hyras.


Fakta

Hall

Redan i hallen når dig skärgårdsljuset och utsikten från två väderstreck. Vitt i tak, på väggar och snickerier. Vacker lövträparkett med levande färgskiftningar i mörka toner. Till höger dörr till WC, rakt fram dörr till stora sovrummet. Gott om plats för ytterkläder och skor. Dessutom fyra rymliga vita garderober samt diskret el- och it-central. Hallen fortsätter i en genomgående korridor mot vardagsrum och balkong.

 

Sovrum

Här finns inget annat ord än paradsängkammare med morgonsol. Hela österväggen domineras av ett magnifikt fönsterparti i mjuk burspråksform. Utsikt över fjärden och i höjd med trädkronorna utanför. Plats för bred dubbelsäng, säng- och sittmöbler samt förvaring. Till detta tre stora vita garderober. Vita väggar, tak och snickerier samt parkett.

WC/dusch

Intill ligger den ligger WC/duschrummet med vitt tak, spotbelysning, bredkaklade vita väggar och grått klinkergolv.  Stilrent, skinande och lättskött. Vit WC-stol med vägginfälld spolknapp och handfat i vitt porslin. Rymliga lådor i vit kommod och en stor belyst spegel. I fonden bredstrilande dusch bakom glasad vägg. Vid dörren tvättmaskin och torktumlare av hög kvalitet..

Sovrum 2

Från hallen når du också det mindre sovrummet, som kan tjäna som arbetsrum/bibliotek. Två stora fönster ger fin utsikt över fjärden. Genomgående vita ytskikt och parkettgolv. Fast garderob. Möblering antingen med säng och sängmöbler/förvaring eller arbetsbord och hyllor.  I likhet med övriga rum finns lättskött vit radiator under fönsterbrädan

Kök

Hallkorridoren mynnar mot den öppna planlösningens kök och vardagsrum. Köket något skyddat bakom en halvvägg avslutad med en smal barhylla i brösthöjd. Här kan du laga mat med ljus från två väderstreck och med utsikt mot fjärden nedanför. Alla ytskikt går i vitt förutom det parketterade golvet. Köksutrustning av hög kvalitet (Miele). Infälld hällspis med effektiv rostfri spiskåpa i trendig formgivning. Diskbänk infälld i den mörka arbetsytan av trä. Gott om förvaring i vita skåp och lådor. Helt i tidens anda smälter skåpluckor, diskmaskin, kyl/frys och övrig förvaring nästan osynligt in i rumsmiljön. Dessutom infälld ugn och mikro i bekväm arbetshöjd.

Vardagsrum

Det rymliga vardagsrummet skjuter fram som fören på ett skepp och har samma ljusa ytskikt som resten av lägenheten.  Mitt i skärgårdsljuset finns plats för soffgrupp, matbord, mediaenhet och sittmöbler. Gissningsvis vill du möblera sparsamt för att göra det mesta av utsikten och tillgången till de två balkongerna. En snabb morgonfika? Du kan välja mellan att stå vid barhyllan, sitta vid bordet eller gå ut på valfri balkong.

Balkong 1

På den stora balkongen i öster kan du fånga morgonsolen. Det glasade räcket i svart metallram gör det mesta av utsikten över skärgårdsbåtarna, den skyddade småbåtshamnen, grönskan och fjärden vid Stockholms inlopp. Här finns plats för cafémöbler och bekväma utemöbler samt odlings- eller blomlådor. Din egen utsiktsplattform.

 

 

 

Balkong 2

För kvällsfikat passar kanske den lilla balkongen i ett västligt läge och med utsikt över Nacka strands signum, Carl Milles imponerande vattenkonstverk Gud fader på himmelsbågen. Du ser också trendiga krogen J:s, hamnen och skärgårdsbåtarnas anläggningsplats.

Övrigt

I anslutning till din lägenhet har du tillgång till ett rymligt förråd. Du har också möjlighet att hyra garageplats i huset.

Omgivningar

Du har skärgårdsvattnet för dina fötter och kan promenera längs de långa strandpromenaderna och kajerna till Svindersvik eller över bron till snabbväxande Kvarnholmen. En längre promenad tar dig till Nyckelvikens idyll med fik, 4H-gård, kulturbyggnader och strövområden. Med skärgårdsbåtarna kan du snabbt ta dig till city, Djurgården, Fjäderholmarna, Lidingö eller ännu längre ut. I Nacka Strand finns butiker, service och gym och skulle inte det räcka har du promenadavstånd till Nacka Forum med precis allt du behöver – vårdcentral, apotek, systembolag och ett mycket stort utbud med butiker. Och du är på industrihistorisk mark – i Augustendal låg en av Sveriges första bilfabriker som också tillverkade tändkulemotorer för skärgårdsbåtar.

Bostadsrätt

AdressAugustendalsvägen 31
OmrådeNacka Strand
KommunNacka
FörsamlingNacka
ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
Boarea82 m²
Pris6 345 000 kr
Avgift4 485 kr/mån inkl. Värme & kallvatten, kabel-TV 14 kanaler & bredband 100 MBMB
Våning4
ByggnadstypFlerfamiljshus
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
Status energidekl.Ej utförd
Datum
BalkongBalkong X 2
Andel i förening0.354%
PantsättningJa
FörrådKällarförråd

Driftskostnad

El2 100 kr/år
Vatten/Avlopp1 200 kr/år
Försäkring1 800 kr/år
Summa5 100 kr/år

Fastighet

Byggnadsår1995/2019
HissJa
Fönster3-glas
VärmeFjärrvärme
Ventilation
TV- InternetOwnit Bredband som ingår är 100 Mbit/sek upp- och nedladdning. Kanalpaket som ingår är 14 kanaler plus 3 st kanaler i HD.
Energiprestanda kWh/m²/år

Förening

NamnThe Wiew
Orgnr769630-9702
Äkta föreningJa
Lägenhetsnummer1-8-1402 och
Jur. pers. tillåtsNej
Hemsida
E-post

Allmänt

Om du sträcker ut handen kan du nästan ta på den vackra utsikten över Djurgården, Fjäderholmarna, Lidingö och skärgårdsbåtarna. Du får en splitterny, bekväm lägenhet med panoramautsikt över Stockholms inlopp och samtidigt har du citylivets alla möjligheter. De två balkongerna ger dig möjlighet till både morgon- och kvällssol och paradsovrummet är som en teater av ljus från ett burspråk som sträcker sig över en hel vägg.

Samtidigt har du bara en kort promenad till det stora shopping- och servicecentret Nacka Forum. Din lägenhet kunde inte vara bekvämare – ljus, luftig och utförd i hög kvalitet med genomgående parkett, välutrustat kök och badrum och väl tilltagna förvaringsutrymmen.

Och utanför porten? Kajpromenader, skärgårds- och pendelbåtar och så populära krogen J:s vid vattnet. Från balkongen har du dessutom utsikt över Carl Milles gigantiska skulptur- och vattenkonstverk.

Hus fasad

Helt nyrenoverat hus från 1995, i ljust tegel, med svarta plåtdetaljer och generösa enluftsfönster med väderbeständiga lättmetallsbågar. Mot vattnet en rad terrasserade balkonger och trädäckade altaner.

Kommunikationer:

Du får välja själv om du vill åka bil, buss eller båt, vare sig du vill till city eller ut i skärgården. Näraliggande Nacka Forum är ett nav för busstrafiken in mot staden, ut mot Värmdö, Älta och omkringliggande områden. Inom kort börjar även arbetet med den nya tunnelbanan


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

 • Real Estate Agent
 • 08-23 70 00
 • 070-723 10 40
 • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.