Butikslokal i hjärtat av Östermalm

Vårdlokal/butik Sibyllegatan, Östermalm, Stockholm

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

Budgivning ej påbörjad


  • Typ av lokalHyresrätt, Butik
  • Yta
  • ÄgandeformHyresrätt, Butik
  • VåningBV
  • Överlåtelsepris0 kr
  • Avgift per månad46 533 kr

Beskrivning

Attraktiv vårdlokal/butik i fastighet med god exponering på Sibyllegatan Östermalm, och med direkt närhet till Östermalmstorg och all tänkbar service och kommunikation. Välplanerad lokal med stora skyltfönster och egen handikappanpassad entré mot gatan. Lokalen har högt i tak och är godkänd för verksamhet med patientmottagning hos Landstinget. Snabbt tillträde är möjligt. Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare.


Fakta

Butik

AdressVårdlokal/butik Sibyllegatan
OmrådeÖstermalm
KommunStockholm
FörsamlingHedvig Eleonora
ÄgandeformHyresrätt, Butik
FastighetsbeteckningYnglingen 2
Avgift46 533 kr/mån. (moms utgår ej)
Avgift558 396 kr/år.
VåningBV

Lokal Östermalm

Planritning
Välkomna till denna ljusa och välplanerade vårdinrättning/butikslokal om 156 kvm, mellan Karlavägen och Kommendörsgatan. Lokalen har egen glasad entré och ytterligare 3 st stora skyltfönster mot gatan. Fräscha ljusa ytskikt och en generös takhöjd ger lokalen bra ljusinsläpp och härlig atmosfär. Innanför ytterdörren möts man av en reception och ett väl tilltaget väntrum med 1 st handikappanpassad WC. Vidare in i lokalen finns 5 st mottagningsrum med egna tvättställ,1 st omklädningsrum, samt ett personalrum. I väntrum samt ett av undersökningsrummen finns klimatanläggning installerad. För företag som bedriver patientmottagning är det bara att flytta in, alla anpassningar för verksamhet godkänd av landstinget finns redan. Bra exponeringsmöjligheter, ljusa och fräscha ytskikt samt det centrala läget gör denna lokal mycket attraktiv. 

Område 
Detta är ett av Östermalms bästa lägen med närhet till Östermalmstorg och all service du kan tänka dig. I området har du en bra blandning av bostäder och kontor, och denna del av Sibyllegatan är det naturliga promenadstråket som förbinder Karlavägen med Östermalmstorg och vidare ner mot city. Inom några minuters promenad når du både Östermalmstorgs och Stadions tunnelbanenedgångar samt ett antal busslinjer.

Fakta 
Hyra: 46.533 SEK/mån (moms utgår ej)
F-Skatt: 7.209 SEK/mån 
Pris: Högstbjudande. 
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.  

Kontakt 
Vänligen respektera kundens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Max Lennaárd.
Mobil: +46 (0)708 11 11 22 
Mail: max.lennaard@remax.se  

www.remax.se 
ReMax Properties


DIN KONTAKT


Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.