Stad och skärgårdsljus samsas i Nacka Strand

4 760 000 kr HBj

3:a 72 kvm Augustendalsvägen 23, 4tr, Nacka Strand, Nacka Strand

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

4 500 000 kr

Bud Tidpunkt Budgivare
4 500 000 kr 20 Oct 12:25 Budgivare 1

 • Storlek3
 • Sovrum2
 • Badrum1
 • Boarea72 m²
 • ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
 • Våning4
 • Byggnadsår1995/2019

Beskrivning

Helt nyrenoverad med parkettgolv, ljusa material och hög kvalitet, balkong mot vattnet och rymligt förråd. Högt läge.


Fakta

Hall

Här är det ljust och öppet från första stund. Du ser lägenhetens signum tydligt. Vita tak, vita väggar och färgskiftande stavparkett på golvet. Raka vita dörrblad och ett generöst ljusinsläpp via en öppen väggyta mot köket. Plats för hatt- och skohylla samt klädhängare. Här finns också el- och it-centralen.

Kök

Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och har vita tak och väggar samt stavparkett på golvet. Som sig bör är köket både estetiskt tilltalande och praktiskt. Längs kortväggen en bred arbetsyta med vita skåp, överskåp, grythurtsar och lådor bakom raka vita luckor med diskreta vita handtag. Infälld diskbänk och spishäll. Mot långväggen infälld ugn och mikro i arbetshöjd samt en kyl och en frys i trendig aluminium. Det öppna ”fönstret” mot hallen kan fungera som frukostbar.

 

Vardagsrum

Vardagsrum och kök kan möbleras som en flytande enhet med matbord, soffgrupp, hyllor och mediecenter. Ljuset flödar in från det stora höga fönstret och spanjolettdörren mot balkongen. Parkettgolv självklart och låg vit radiator under fönsterbrädan. Varma sommarkvällar är det inte många steg från köket, genom vardagsrummet och ut mot kvällskaffet på balkongen.

Balkong

Det är nog lätt att fastna på balkongen och betrakta båtlivet. Balkongräcke och vägg är klädda i svart lättmetall och golvet är lagt med grå klinkers, vilket gör utrymmet lätt att hålla städat och snyggt. Balkongräcket är klätt med glas som släpper in ljuset i lägenheten och underlättar båtskådandet även för den som sitter ned. Plats för cafémöbel och blomlådor.

Sovrum

Passagerna mellan hallen, vardagsrummet och sovrummen är öppna. Bakom en vit dörr, mitt emot hallen, ligger det lilla sovrummet med plats för  säng, hyllor och förvaringsmöbler samt, med lite fantasi, en kompakt arbetsplats. Vitt i tak, på väggar och snickerier samt stavparikett på golvet. Även detta rum har ett litet fönster ut mot vattnet.

 

WC/dusch

Snett emot ligger det skinande WC/duschrummet med vitt tak, spotbelysning, bredkaklade vita väggar och grått klinkergolv. Vägghängd WC-stol och handfat i vitt porslin. Praktiska lådor i den vita kommoden och en stor belyst spegel i nisch över handfatet. Nischhyllan ger god plats för toalettartiklar. I hörnet bredstrilande dusch bakom glasade väggar. Mot dörren finns en alkov med tvättmaskin och torktumlare av hög kvalitet.

 

Sovrum

Det stora sovrummet nås genom en korridor flankerad av sex höga garderober och linneskåp bakom raka vita dörrar med diskreta vita handtag. Gott om förvaring, med andra ord. Korridoren och sovrummet har samma signum som resten av lägenheten med vita ytskikt och kontrasterande ekparkett på golvet. Sovrummet har två breda fönster och djup fönsterbräda och ger plats till en stor dubbelsäng samt sittmöbler och förvaringsmöbler. Du befinner dig i lägenhetens lugnaste hörn men har ändå via fönstret kontakt med balkongen och skärgårdsljuset utanför.

Förråd

I korridoren utanför din lägenhet har du tillgång till ett rymligt förråd om 5 kvadratmeter.

 

Bostadsrätt

Adress3:a 72 kvm Augustendalsvägen 23, 4tr
OmrådeNacka Strand
KommunNacka
FörsamlingNacka
ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
Boarea72 m²
Pris4 760 000 kr HBj
Avgift4 041 kr/mån inkl. Värme & kallvatten
Våning4
ByggnadstypFlerfamiljshus
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
VentilationMekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Status energidekl.Ej utförd
Datum
BalkongBalkong
Andel i förening0.316%
PantsättningJa
FörrådFörråd

Driftskostnad

El2 400 kr/år
Vatten/Avlopp3 600 kr/år
Försäkring1 920 kr/år
Summa7 920 kr/år

Fastighet

Byggnadsår1995/2019
HissJa
Fönster3-glas
VärmeFjärrvärme
VentilationMekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
TV- InternetOwnit
Energiprestanda kWh/m²/år

Förening

NamnThe View
Orgnr769630-9702
Äkta föreningJa
Lägenhetsnummer0704 och 3-0704
Jur. pers. tillåtsJa
Hemsidawww.brftheview.se/
E-post

Område

Du får hedersplats vid Stockholms inlopp och utsikt mot Djurgården, Lidingö och det myllrande båtlivet. Samtidigt har du bara en kort promenad till det stora shopping- och servicecentret Nacka Forum. Din lägenhet kunde inte vara nyare – ljus, luftig och utförd i hög kvalitet med genomgående parkett, välutrustat kök och badrum, väl tilltagna förvaringsutrymmen samt balkong med skärgårdsutsikt. Till det ett friliggande förråd. Kajpromenader utanför knuten och så förstås skärgårdsbåtarna och populära krogen J:s vid vattnet. Från balkongen har du dessutom utsikt över Carl Milles imponerande vattenkonstverk Gud fader på himmelsbågen.

Hus och fasad

Helt nyrenoverat hus från 1995, i ljust tegel, med svarta plåtdetaljer och generösa enluftsfönster med väderbeständiga lättmetallsbågar. Mot vattnet en rad terrasserade balkonger och trädäckade altaner.

Omgivningar

Du har skärgårdsvattnet för dina fötter och kan promenera längs de långa strandpromenaderna och kajerna till Svindersvik eller över bron till snabbväxande Kvarnholmen. En längre promenad tar dig till Nyckelvikens idyll med fik, 4H-gård, kulturbyggnader och strövområden. Med skärgårdsbåtarna kan du snabbt ta dig till city, Djurgården, Fjäderholmarna, Lidingö eller ännu längre ut. I Nacka Strand finns butiker, service och gym och skulle inte det räcka har du promenadavstånd till Nacka Forum med precis allt du behöver – vårdcentral, apotek, systembolag och ett mycket stort utbud med butiker. Och du är på industrihistorisk mark – i Augustendal låg en av Sveriges första bilfabriker som också tillverkade tändkulemotorer för skärgårdsbåtar.

 

Kommunikationer

Du får välja själv om du vill åka buss eller båt, vare sig du vill till city eller ut i skärgården. Näraliggande Nacka Forum är ett nav för busstrafiken in mot staden, ut mot Värmdö, Älta och omkringliggande områden. Inom kort börjar även arbetet med den nya tunnelbanan.


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

 • Real Estate Agent
 • 08-23 70 00
 • 070-723 10 40
 • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.