Platsannons Fastighetsmäklare sökes

OM ROLLEN

Vi söker nu entreprenörsdrivna Fastighetsmäklare till vårt nya RE/MAX kontor i Nacka/Stockholm.
Dina medarbetare kommer att vara främsta experter inom branschen med flerårig erfarenhet av yrket. Faktum är att du kommer få möjlighet att arbeta i världens största mäklarkoncern. Du kommer vara del av ett nätverk av kontor och medarbetare som jobbar gränslöst över hela världen. Vi skiljer oss bland annat åt genom att ge våra kollegor betydligt större frihet att välja var de geografiskt vill arbeta än traditionella mäklarkontor.
På kontoret arbetar vi med fastighetsmäkleri, Internationell bostadsförmedling, kommersiellt mäkleri samt uthyrning av privatbostäder.

DIN PROFIL

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en entreprenörs-driven miljö och som är en driven, resultat- och målinriktad person – får saker och ting att hända! Du är en relationsskapare som smittar andra med din entusiasm. Du är ansvarsfull, noggrann och har en god ekonomisk förståelse. Du är en engagerad person som vill jobba i ett sammanhang där du får och kan göra skillnad. Talar du flera språk förutom engelska är det ett stort plus eftersom vi är ett internationellt företag som samarbetar över landsgränserna.

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig en garanti provision på 30.000 SEK i månaden under de första sex månaderna samt marknadens förmodligens bästa ersättningsmodell. RE/MAX filosofi globalt är att mäklaren behåller minst hälften eller mer av sitt de arvodet man drar in. 
Förutom detta erbjuder vi dig personlig utveckling genom vårt RE/MAX Akademi bla inom ledarskap, social media, försäljning, personlig branding m.m både i Sverige och utomlands.

INTRESSERAD ATT VETA MER?

Kontakta mig så berättar jag mer

Dag Henning,
VD
RE/MAX Sverige
M: 070-888 23 48
E: rekrytering@remaxsverige.se