Akademi

RE/MAX har levererat högkvalitativa utbildningar till kontorsägare, kontorschefer och mäklare sedan 1973. Vi har stor tilltro till värdet av internutbildning. Våra utbildningar och program för coachning är skräddarsydda för de utmaningar du står inför. De är ändamålsenliga och enkla att använda i din dagliga verksamhet. Du kanske är kontorschef eller ägare och vill leda dina mäklare till framgång. Du kanske är fastighetsmäklare själv. Oavsett vilket, hittar vi ett tränings- program som passar dina specifika krav och som kommer att hjälpa ditt företag att växa.

RE/MAX AKADEMIN som är en del av RE/MAX EUROversity erbjuder dig unik utbildning och träning. Du får konkurrensfördelar som skapar grunden till framgång på fältet.

AKADEMIN utvecklar utbildnings- och coachingprogram samt verktyg för kontorschefer, kontorsägare och fastighetsmäklare inom RE/MAX Europa-nätverket. Våra certifierade instruktörer och coacher ger dig bred och aktuell information kring alla relevanta ämnen om fastighetsmäklarmarknaden. Till sin hjälp har de effektiva utbildningsmaterial och verktyg – inte minst ledarskapsverktyget RE/MAX ADVANTAGE för kontorsägare och kontorschefer. Dessutom bjuder RE/MAX in dig till konferenser och kurser med internationellt meriterade föredragshållare från fastighetsbranschen. Vi erbjuder exempelvis säljträningskurser för fastighetsmäklare och kurser om mentorskap under ledning av Tom Ferry, Nordamerikas topputbildare i fastighetsbranschen.