Nya ljusa lyan i Råsunda

2 295 000 kr Eller högstbjudande!

Gränsgatan 26, Råsunda, Solna

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

2 450 000 kr

Bud Tidpunkt Budgivare
2 450 000 kr 24 May 09:20 Budgivare 1
2 295 000 kr 19 May 16:10 Budgivare 1

 • Storlek1.5 rum och kök
 • Sovrum1
 • Badrum1
 • Boarea36 m²
 • ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
 • Våning0
 • Byggnadsår2019

Beskrivning

Bostadsrätt om 1,5 rok i nybyggd fastighet, Solna/Råsunda, 36 kvm, med uteplats. Sovalkov. Tvättmaskin. Gemensam pool på gården och takterrass.


Fakta

Hall

Innanför den sobra säkerhetsdörren möts du av en väl belyst hall med vita väggar, vitt tak och vita snickerier. På golvet stavparkett i ek. Redan här möts du av ljuset från det stora fönsterpartiet i vardagsrummet. Till höger en alkov med klädhängare och skohylla. Plats för stor väggspegel. Till höger dörren till WC.

WC/duschrum

Litet men utrymmessmart. Vitt tak och helkaklade vita väggar med grafitgrå klinkers på golvet. Handfat och WC-stol i vitt porslin och dusch bakom glasad fällbar dörr. Kranar och övrig armatur i rostfritt. Speglat skåp över handfatet. Tvättmaskin.

Kök

 Hallen leder direkt till kök och vardagsrum. All köksutrustning är behändigt placerat längs vänstra väggen. Du har städskåp, kyl/frys i rostfritt samt hällspis, ugn och diskmaskin, även de i rostfritt utförande. Svart mikro i arbetshöjd. Inbyggda överskåp samt hurtsar och lådor under arbetsytan ger gott om förvaring. Inredningen är vit och slät och smälter in i den modernt kompakta miljön. Mellan överskåp och arbetsyta/diskbänk ett stänkskydd i grafitgrå lätt speglande material. Högt placerad utkastare på diskbänken.

 

Vardagsrum

 Kök och vardagsrum hänger samman. Taket är vitt, liksom väggar och snickerier. Stavparkett av ek. Mot gården tre höga, ljusa  fönster och en glasad spanjolettdörr. Fönsterbräda av sten över lågt sittande radiator i vitt. Här har du plats för ett litet matbord för fyra och en liten sittgrupp. Dina medieenheter får du förstås också plats med. Men se till så att du har ordentligt med luft runt dörren till uteplatsen så att du och dina gäster enkelt kan ta er ut och njuta av grönskan därute.

 

Sovalkov/Sovrum

I vardagsrummets fond står två vita garderober som markerar ingången till sovalkoven. En alternativ lösning är en vägg mot vardagsrummet med dörr och fönster för ljusinsläpp. Vitt tak och vita väggar, samt stavparkett. Du får plats med en säng och nattduksbord, kanske en stol. Alternativt enbart dubbelsäng.

Bostadsrätt

AdressGränsgatan 26
OmrådeRåsunda
KommunSolna
FörsamlingSolna
ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
Boarea36 m²
Pris2 295 000 kr Eller högstbjudande!
Avgift2 010 kr/mån inkl. Värme & vatten
Våning0
ByggnadstypFlerfamiljshus
Fönster3-glas
UppvärmningCentralvärme
VentilationMekanisk till- och frånluft
Status energidekl.Utförd
Datum
Energiklass D
BalkongUteplats
Andel i förening3.0%
PantsättningJa

Driftskostnad

El1 800 kr/år
Vatten/Avlopp2 400 kr/år
Summa4 200 kr/år

Fastighet

Byggnadsår2019
HissJa
Fönster3-glas
VärmeCentralvärme
VentilationMekanisk till- och frånluft
TV- InternetKostnaden är obligatorisk om 210 kr/mån och debiteras utöver månadsavgiften.
Energiprestanda kWh/m²/år

Förening

NamnWest side Solna
Orgnr769629-8594
Äkta föreningJa
Lägenhetsnummer6-1001 och 1001
Jur. pers. tillåtsNej
Hemsidahttps://boappa.se/brf-west-side-solna-solna
E-post

Som sig bör ligger Gränsgatan precis på gränsen mellan Solna och Sundbyberg. Den här ljusa lyan är nybyggd så den är försedd med ny utrustning både i kök och WC. Skinande fläckfria ytskikt. Kök och vardagsrum hänger samman och får generöst med ljus från fönstervägg mot grön innergård. Du kan kliva direkt ut på din egen uteplats.  Där kan du förstås parkera din cykel. På gården finns också gemensam pool. På taket gemensam terrass. Du har en bred meny av kommunikationer på 500 meters avstånd och stadens hela utbud av service, shopping och fritidsaktiviteter.

Hus och fasad

 Välhållet vitputsat hus med plåtdetaljer, fönsterfoder och balkongräcken i läckert kontrasterande svart.  Det är en stilren miljö både ute och inne. Byggåret 2019 borgar för bekvämlighet och genomtänkta lösningar. Du får lugn och avskildhet men också möjligheter till gemenskap om du så vill.

 

 

Uteplats

 Poängen med din uteplats är uppenbar. Du kan gå direkt från köket ut på gården och dricka morgonkaffet, kvällsteet eller äta din middag. Det här är din egen plats men den hänger ihop med den gröna innergården med sina välskötta planteringar, buskar och träd. 

Omgivningar

 Det här hittar du inom 1000 meter från din lägenhet: Solna Centrum, Friends Arena, Råsunda, krogar, pubar och butiker, Mall of Scandinavia, Ica Maxi och Stormarknad, Råstasjön, Näckrosparken, Filmstaden och Skytteholms IP, SATS.

Kommunikationer

 Inom 500 meter har du Näckrosens T-banestation på blå linjen och ett par av Tvärbanans stationer. Väl försett även med bussförbindelser. Ungefär 15 minuter till Stockholms Central. Du har också nära till service, vård och skolor.

Övrigt

 Avgiften är 2000 kronor per månad. BRF West Side Solna har god ekonomi. I fastigheten finns 252 lägenheter, gemensam takterrass och gemensam pool. Möjlighet att hyra garageplats.


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

 • Real Estate Agent
 • 08-23 70 00
 • 070-723 10 40
 • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.