Ljus Södertvåa med filmisk utsikt!

4 495 000 kr Hbj

Bergsunds Strand 31, 4tr, Södermalm- Högalid, Stockholm

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

6 300 000 kr

Bud Tidpunkt Budgivare
6 300 000 kr 3 Mar 10:32 Budgivare 6
6 200 000 kr 3 Mar 09:37 Budgivare 4
6 100 000 kr 2 Mar 17:58 Budgivare 6

  • Storlek2 rum och kök
  • Sovrum1
  • Boarea46.5 m²
  • ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
  • Våning4

Beskrivning

Det här huset vid Bergssunds strand sträcker sig nästan som fören på en båt ut i Liljeholmsviken. Trakten är som en lugn ficka nedanför Långholmsgatan och med Reimersholme och Långholmen som närmaste grannar. Trots de många restaurangerna är pulsen lägre än vid Hornstull. Du får ljuset, höjden och vattnet i denna välhållna och välplanerade funkistvåa med nära och praktisk kontakt mellan kök, vardagsrum och sovrum. Två inbyggda garderober plus flera fristående skåp ger dig goda förvaringsmöjligheter. Och när du går ut i kvällssolen på balkongen kanske du får en känsla av att du känner igen dig. Mer om det längre ner.


Fakta

Hall/kapprum

Ljuset från balkongen i söder möter dig redan i hallen. Bakom vita spegeldörrar finns två rymliga inbyggda garderober och WC. Dessutom ett fristående städskåp. Vitt i tak, ljust gult på väggar och vita profilerade snickerier. På golvet stavparkett i ek. Plats för klädhängare samt hatt- och skohylla. Nydragen El (jordade uttag) i hela lägenheten och nyslipade golv.

 

WC/dusch

Här finns allt du behöver i ett kompakt utrymme. Vitt tak, vitkaklade väggar med duvblå bård samt blå våtrumsmatta. Vitt handfat med spegel över och vit WC-stol. Duschstång med regndusch. Handdukstork. Kranar och övriga detaljer i krom.

Kök

Till vänster i vardagsrummet finns det ljusa köket med utsikt mot den lilla torgplatsen utanför. Djup fönsternisch med marmorplatta. Högt och spröjsat fönster i vitt. I övrigt vitt tak, vita snickerier, ljusa väggar och linoleummatta i gulockra. Bra förvaring i släta vita hurtsar och skåp. Längs ena väggen induktionshällspis, ugn och spisfläkt i aluminium samt diskbänk. Utrymmet mellan arbetsyta och överskåp kaklat med mörkblåt mosaik. På motstående vägg kyl/frys i vitt, ett högskåp samt förvaringshurtsar i arbetshöjd. Mot sovrummet ett glasat dörrparti i vitt.

 

Sovrum

Sovrummet har glasade dörrar både mot kök och mot vardagsrum samt ett stort spröjsat fönster mot söder. Plats för dubbelsäng och andra sängmöbler. Vitt i tak och på snickerier, ljusa väggar och fiskbensparkett i ek på golvet. Ljus fönsternisch med marmorplatta. Här fiss en elektrisk markis för att släppa in ljuset men inte värmen. Här är det lätt att slinka in i köket för frukost eller en nattmacka.

Vardagsrum

Luftiga spröjsade glasdörrar i vitt vetter mot vardagsrummet som även det har fiskbensparkett. Vitt i tak, på snickerier och väggar. Plats för soffa, bord och stolar, medieenhet, hylla och en kompakt arbetsplats. Gissningsvis är detta ditt matrum. Till spis och kök är det bara några steg. Ljuset flödar in från balkongens helglasade spanjolettdörr. Varma sommarkvällar vill du säkert dricka kaffet eller kvällsdrinken ute på balkongen. Här finns sköna markiser att fälla ut.

 

Balkong

Här är inte särskilt stort men utsikten är oslagbar mot Liljeholmsviken och Liljeholmen på andra sidan vattnet. Du har plats för ett par små stolar och ett litet bord att ställa glasen på. Och så det där med den filmiska utsikten. Om du känner igen utsikten och balkongen kan det bero på att en av grannbalkongerna har synts många gånger i filmsammanhang. Där har kommissarie Becks granne stått många gånger med ett glas i handen och frågat: Ska det vara en stänkare?

 

Övrigt:

Sopnedkast samt miljörum i källaren. Cykelförvaring & tvättstuga i källarplan . TV och fiber via Comhem

 

Bostadsrätt

AdressBergsunds Strand 31, 4tr
OmrådeSödermalm- Högalid
KommunStockholm
FörsamlingHögalid
ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
Boarea46.5 m²
Pris4 495 000 kr Hbj
Avgift1 895 kr/mån inkl. Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV basutbud
Våning4
ByggnadstypFlerfamiljshus
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
VentilationMekanisk (endast frånluft)
Status energidekl.Utförd
Datum
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 129
Energiklass B
BalkongBalkong
Andel i förening1,77258%
PantsättningJa
FörrådVindsförråd
TillträdeEfter ök.

Driftskostnad

El2 400 kr/år
Försäkring2 400 kr/år
Summa4 800 kr/år

Fastighet

Byggnadsår
HissJa
Fönster3-glas
VärmeFjärrvärme
VentilationMekanisk (endast frånluft)
TV- InternetComhem
Energiprestanda129 kWh/m²/år

Förening

Namn Bergsund nr 40 i Stockholm
Orgnr769604-6114
Äkta föreningJa
Lägenhetsnummer21 och 1404
Jur. pers. tillåtsNej
Hemsida
E-postinfo@delagott.se

Ljus Södertvåa med filmisk utsikt

Det här huset vid Bergssunds strand sträcker sig nästan som fören på en båt ut i Liljeholmsviken. Trakten är som en lugn ficka nedanför Långholmsgatan och med Reimersholme och Långholmen som närmaste grannar. Trots de många restaurangerna är pulsen lägre än vid Hornstull. Du får ljuset, höjden och vattnet i denna välhållna och välplanerade funkistvåa med nära och praktisk kontakt mellan kök, vardagsrum och sovrum. Två inbyggda garderober plus flera fristående skåp ger dig goda förvaringsmöjligheter. Och när du går ut i kvällssolen på balkongen kanske du får en känsla av att du känner igen dig. Mer om det längre ner.

Hus och fasad:

Rödtegelhus med gulputsad fot, olivgröna vackert spröjsade fönsterbågar och balkonger i kulören oxblod. Glasad port med trälister i byggårets (1931) stil. Huset klassas som kulturhistoriskt värdefull. Ingången indragen från gatan där fastigheten bildar en liten torgplats. I gatuplanet ligger en populär restaurang.

Omgivningar

Närheten till Hornstull och Liljeholmen ger dig tillgång till allt du behöver av shopping, service, vård och skolor. För att inte tala om Hornstullsområdets breda utbud av restauranger, barer och kaféer bara minuter från din port. Nere vid vattnet, vid Liljeholmens flytande badhus, ordnas Hornstulls marknad och där ligger också Loopen, en västindiskt inspirerad bar ute i vattnet, komplett med palmer och paraplydrinkar. Utanför porten hittar du vad du vill, vare sig du är trendkänslig eller ej. Gillar du att promenera, cykla eller bada har du hela kaj- och parkstråket vid Tantolunden på södra sidan ända till Riddarfjärdens öppna vatten vid Norr Mälarstrand , samt timmar av gröna spatserturer på Långholmen och Reimersholme. På Liljeholmssidan har du tillgång till flera idrottshallar.

 

Kommunikationer

Med Hornstull på gångavstånd har du mycket goda kommunikationer. Tunnelbana, flera busslinjer och till och med flygbuss. Du tar dig lätt och snabbt både in i city och ut ur staden. Med bilen tar du dig enkelt via Liljeholmsbron ut till E4/E20 både norr och s


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

  • Real Estate Agent
  • 08-23 70 00
  • 070-723 10 40
  • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.