Ljus Råsundalya högst upp, 33 kvm med maffig utsikt och 15 kvm kungsbalkong mot tre väderstreck!

2 500 000 kr Fast pris! Först till kvarn!

Gränsgatan 30, 6tr, Solna, Solna

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

Budgivning ej påbörjad


 • Storlek1 rum och kök
 • Sovrum1
 • Badrum1
 • Boarea33 m²
 • ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
 • Våning6
 • Byggnadsår2019

Beskrivning

Ljus Råsundalya med maffig utsikt FAST PRIS! 2.500.000 Skr Du bor högst upp i huset, modernt och kompakt i en lägenhet som känns betydligt större än sina 30 kvm genom ljuset och panoramautsikten från Kungsbalkongen. Lyan har skinande fläckfria ytskikt och är rakt igenom kvalitetsutrustad. Du får ett sammanhängande utrymme som du möblerar så smart du vill.


Fakta

Sammanfattning

Du bor högst upp i huset, modernt och kompakt i en lägenhet som känns betydligt större än sina 30 kvm genom ljuset och panoramautsikten från kungsbalkongen. Lyan har skinande fläckfria ytskikt och är rakt igenom kvalitetsutrustad. Du får ett sammanhängande utrymme som du möblerar så smart du vill. Generöst med ljus från fönstervägg mot flera väderstreck. Wc/duschrum. Och så dem magnifika balkongen med plats för ett gäng goda vänner. Du har en bred meny av kommunikationer på 500 meters avstånd och stadens hela utbud av service, shopping och fritidsaktiviteter.

 

 

Allrum

Rummet är format som fören på en båt med utsikten framåt. Här finns två vita garderober. I övrigt plats för smart möblering. Troligen har du en kombinerad soffa och säng, ett litet kafébord, matbord för tre personer, medieenhet samt förvaringsmöbler och extra sittplatser. Gillar du blommor har du gott om utrymme att odla på de generösa fönsterbänkarna av grafitgrå sten. Mitt i rummet finns en vit pelare från golv till tak.

 

Entré

Innanför säkerhetsdörren ser du redan hela din lägenhet. Väggar och tak är ljusa, liksom snickerier, dörrar och skåp. På golvet stavparkett i ek. Du möts av ljuset från det stora fönsterpartiet i fonden. Till vänster plats för skohylla och klädhängare, till höger två garderober och ett städskåp.

WC/Duschrum

Utrymmessmart med vitt tak, helkaklade vita väggar och med grafitgrå klinkers på golvet. Handfat och WC-stol i vitt porslin och dusch bakom glasad fällbar dörr. Kranar, handdukstork och övrig armatur i rostfritt. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Kök

Längre fram till höger har du köket med diskmaskin, kyl/frys och hällspis med ugn, allt i rostfritt. Spisfläkt. Lådor, hurtsar och överskåp i slätt, vitt och lättskött utförande. Grafitgrå arbetsyta med grafitgrått, lätt speglande stänkskydd, över. Högt placerad utkastare på diskbänken. Gott om eluttag.

Balkong/terass

Det går inte att blunda för det: Balkongen är den stora grejen ca 15 kvm. Dörren ligger vid köket, När du kommer ut kan du ta en kik åt öster, sedan vända dig mot norr. Gå sedan runt hörnet och se västerut. Huset har ingång från Gränsgatan men från din position blickar du ut även över grönskan och husen vid Lövgatan och Friluftsgatan. På balkongen kan du lätt samla ett helt gäng vänner för fika eller drinkar.

 

Bostadsrätt

AdressGränsgatan 30, 6tr
OmrådeSolna
KommunSolna
ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
Boarea33 m²
Pris2 500 000 kr Fast pris! Först till kvarn!
Avgift2 252 kr/mån inkl. Värme, Vatten
Våning6
ByggnadstypFlerfamiljshus
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
VentilationMekanisk (endast frånluft)
BalkongBalkong om ca 15 kvm
PantsättningJa
FörrådKällarförråd

Driftskostnad

El1 800 kr/år
Försäkring1 800 kr/år
Summa3 600 kr/år

Fastighet

Byggnadsår2019
HissJa
Fönster3-glas
VärmeFjärrvärme
VentilationMekanisk (endast frånluft)
TV- InternetFiber
Energiprestanda kWh/m²/år

Förening

NamnWest side Solna
Orgnr769629-8594
Äkta föreningJa
Lägenhetsnummer8-1601 och 1601
Jur. pers. tillåtsNej
Hemsidahttps://boappa.se/brf-west-side-solna-solna
E-postjenny.langquist@erb.se

Hus Fasad

Nybyggt vitputsat hus med plåtdetaljer, fönsterfoder och balkongräcken i läckert kontrasterande svart. Stilren miljö både ute och inne. Byggåret 2019 borgar för bekvämlighet och genomtänkta lösningar. Lugn och avskildhet men också möjligheter till gemenskap om du så vill.

Omgivningar

Det här hittar du inom 1000 meter från din lägenhet: Solna Centrum, Friends Arena, Råsunda, krogar, pubar och butiker, Mall of Scandinavia, Ica Maxi och Stormarknad, Råstasjön, Näckrosparken, Filmstaden och Skytteholms IP.

 

 

Föreningen/gararge

BRF West Side Solna har god ekonomi. I fastigheten finns 252 lägenheter, gemensam takterrass och gemensam pool. Möjlighet att hyra garageplats.

Kommunikationer

Inom 500 meter har du Näckrosens T-banestation på blå linjen och ett par av Tvärbanans stationer. Väl försett även med bussförbindelser. Ungefär 15 minuter till Stockholms Central. Du har också nära till service, vård och skolor.


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

 • Real Estate Agent
 • 08-23 70 00
 • 070-723 10 40
 • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.