Sex boost till din framgång
Låt oss ta dig till toppen

Att vara del av RE/MAX familjen ger dig en större boost än du kan föreställa dig. En uppsjö av lättanvända verktyg och resurser, samt ett träningsprogram som täcker hela spektra av fastighetsbranschen och med löpande nätverksträffar kommer det gå lättare för dig att nå toppen!

Lita på vårt varumärke
som leder dig till framgång

Vi har en historia som sträcker sig över 40 år och är idag över 100.000 mäklare som arbetar i drygt 100 länder, under RE/MAX varumärke.
RE/MAX har vuxit framgångsrikt och är nu nr 1 i mäklarbranschen globalt.
En prestation vi är mycket stolta över. Men en sak gör oss ännu stoltare, förtroendet i vårt varumärke från människor över hela världen. Ett förtroende som speglar vår verksamhet, hos alla som arbetar i RE/MAX familjen. Anslut dig till oss och se hur detta förtroende i vårt varumärke sätter vind i dina segel.

Vi har verktygen
som tar dig mot toppen

De flesta franchisetagare vill ha två saker; självständighet och frihet att driva sin egen verksamhet, samt stöd från ett testat och betrott system. Vi förstår detta hos RE/MAX. Det är av den anledningen vi utrustar våra kollegor med kraftfulla verktyg som ger dig möjligheten att bygga din egen väg. Detta medför att du får mer tid för att göra det du är bäst på, driva ditt företag till framgång.

Vi tränar våra spelare
så att de gör fler mål

Precis som proffs inom sporten är vi alla kapabla att slå vårt personbästa - med den rätta träningen. Därför har RE/MAX tagit fram skräddarsydda träningsprogram till dig för att optimera resultatet i din verksamhet. Oavsett om du är ny i branschen eller erfaren mäklare, med ambitionen att hela tiden förbättra affärsresultaten precis som ett proffs som behöver en karriärs boost. Hos RE/MAX erbjuder vi dig en omfattande kompetensutveckling som får ut det bästa ur dig.

Utbyte av erfarenheter
hjälper dig att utvecklas

Gillar du att utbyta idéer och erfarenheter som du kan applicera till din verksamhet? Att utbyta kunskap är en viktig del av vår kultur och vi tror på att dela erfarenheter och utbyta idéer som en nyckel till framgång. Därför uppmuntrar vi våra kollegor att samarbeta och dela sina kunskaper så att andra kan tjäna på att ingå i vårt nätverk.

Att slå sig samman
gör vi poolen större

RE/MAX har alltid varit i framkant när det gäller utveckling inom mäklarbranschen och vi har medverkat till att ändra arbetssättet att förmedla fastigheter i hela Europa.
Vi har starka band till varandra, på kontoret, lokalt, regionalt och över landsgränser. Vi jobbar ihop och hjälper varandra att nå framgång. Det är av den anledningen du kan ha flera projekt på gång samtidigt, där du koncentrerar dig på vad du är bäst på och där dina kollegor tar hand om resten.

Vi är en stor familj
som sätter dig i förarsätet

När vi frågar våra kollegor vad de gillar mest med RE/MAX är svaret ofta, gemenskapen. Vår lagkänsla är svår att hitta någon annanstans i fastighetsmäklarbranschen. Vart och när vi än möts känns det mer som en stor familj än ett stort företag. Precis som en familj hjälper vi varandra, vilket medför att var och en av oss blir mer framgångsrik och vårt dagliga arbete blir så mycket roligare!

Klara färdiga gå
Vi är redo att lyfta. Är du?

Bli en del av oss