Renoveringchans. Hägerstens-trea i staden vid staden

4 195 000 kr Eller hbj

Telefonvägen 7, 5tr, Midsommarkransen, Hägersten

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

4 665 000 kr

Bud Tidpunkt Budgivare
4 665 000 kr 26 May 09:10 Budgivare 1
4 650 000 kr 26 May 07:48 Budgivare 3
4 600 000 kr 25 May 14:43 Budgivare 1

 • Storlek3 rum och kök
 • Sovrum2
 • Badrum1
 • Boarea70 m²
 • ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
 • Våning5
 • Byggnadsår1993

Beskrivning


Fakta

Hus och fasad

Välhållet fyravåningshus i sandgul puts med ljus tegelfot och rött mansardtak. Gröna häckar framför porten och parkeringsplatser. Stilrent enkla och lättskötta fönster.

Hall

Den ljusa hallen ger dig precis vad du behöver. Tillgång till WC och sovrum samt förvaring i två stora skåp i vitt. Hatthylla, skohylla och klädhängare bakom speglad skjutdörr. Vitt i tak, på väggar och snickerier. Släta vita dörrblad. Blont ljust parkettgolv.

WC/badrum

Ljust och cityrent med helkaklade väggar i vitt med duvblå dekorbård. Vitt tak och ljust blå våtrumsmatta. Handfat och WC-stol i vitt porslin samt vitt badkar och tvättmaskin. Spegel med armatur ovan handfatet och väggfast förvaringsskåp. Kranar och fästen i rostfritt. Högt placerat fönster släpper in södersolen.

Sovrum 1

 Det stora sovrummet till vänster om hallen har plats för stor dubbelsäng, sängbord, byrå och stolar. Här finns också två rejäla vita garderober. Vitt tak och tre vita väggar. Fjärde väggen med fondtapet i svart och silver. Vita snickerier och gråmarmorerat linoleumgolv. Gott om ljus från stort fönster. Norrväggen följer mansardtakets lutning utan att inskränka möblering eller rörlighet.

Kök matplats

Det öppna barköket, balkongen, matplatsen och vardagsrummet ger dig ljus från norr och söder och är din flexibla sociala arena. I bardelen är en hällspis med ugn infälld i en svartmarmorerad bänkskiva över hurtsskåp med släta vita luckor. Vitt i tak, på södervägg och på snickerier. Ljus parkett på golvet. Fondtapet i svart och silvergrått längs hela köks/vardagsrumsväggen. Kaxig spisfläkt i rostfritt från taket. Vita släta skåp, lådor och hurtsar längs västerväggen. Diskbänk med hög utkastare. Svart bänkskiva med svartkaklat stänkskydd, samt diskmaskin. Kyl och frys i rostfritt stål. Matplatsen mot balkongen har plats för bord och fyra stolar.

Balkong

Ljuset från söder flödar in i köket genom generösa fönster och den helglasade spanjolettdörren mot balkongen. På den har du en lugn och insynsskyddad fikaplats med vid utsikt över taktopparna. Här finns plats för ett par stolar och ett kafébord samt förstås odlingslådor. På golvet lättskött trätrall.

Vardagsrum

På andra sidan barköket har du det ljusa vardagsrummet med de vitmålade ytorna och fondtapeten samt det ljusa parkettgolvet. Här finns plats för bekväm soffgrupp, förvaringsmöbler och för ditt mediecenter. Stora fönster släpper in rejält med ljus. Yttertakets lutningsvinkel skapar en ombonad stämning utan att inskränka möblering eller rörlighet.

Sovrum 2

Det lilla sovrummet är just det. Ett rum att sova i. Du får plats med en säng, ett sängbord samt en förvaringsmöbel. Ursprungligen var detta ett stort förrådsrum. Vitt i tak på väggar och snickerier. Ljus faller in från högt placerat fönster. Grå linoleum på golvet. 

Övrigt

BRF HSB Svanen (äkta) har övernattningslägenheter och föreningslokal att hyra samt extraförråd. Föreningen har 96 lägenheter, stabil ekonomi och en väl uppdaterad underhållsplan.

Bostadsrätt

AdressTelefonvägen 7, 5tr
OmrådeMidsommarkransen
KommunStockholm
FörsamlingHägersten
ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
Boarea70 m²
Pris4 195 000 kr Eller hbj
Avgift4 095 kr/mån inkl. Värme, Vatten
Våning5
ByggnadstypFlerfamiljshus
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
VentilationMekanisk (endast frånluft)
Status energidekl.Utförd
Datum2019-03-05
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 114
Energiklass E
BalkongBalkong
PantsättningJa
FörrådKällarförråd
TillträdeEfter överenskommels

Driftskostnad

El3 600 kr/år
Försäkring2 400 kr/år
Summa6 000 kr/år

Fastighet

Byggnadsår1993
HissJa
Fönster3-glas
VärmeFjärrvärme
VentilationMekanisk (endast frånluft)
TV- Internet
Energiprestanda114 kWh/m²/år

Förening

NamnHSB nr 321 Svanen
Orgnr716421-1026
Äkta föreningJa
Lägenhetsnummer131 och 1401
Jur. pers. tillåtsNej
Hemsida
E-post

Omgivningar

Tryggt och grönt är det i Midsommarkransen som har växt fram successivt från 1900-talets början.  En del gamla spår finns kvar, som Slättens gård och Bellmanskällan. Gott om parker och gröna stråk. Tjugo minuters promenad tar dig till naturområdet vid Vinterviken. Tillgång till sportanläggningar som Telefonplanshallen, Brännkyrkahallen, innebandycenter, Västberga IP och Hägerstensbadet mm. Mitt emot porten har du en Coop-butik och en ICA supermarket i närheten. Nära även till restauranger, krogar, bagerier och shopping.

Kommunikationer

 T-banestationerna Midsommarkransen, Telefonplan och Aspudden ligger några hundra meter från din port. Till Liljeholmen och Hornstull tar det några få minuter. Vid Liljeholmen kan du ta tvärbanan till Årstaberg och pendeltåget där. Flera busslinjer i närheten. Utanför porten har du linje 161 som tar dig till Bagarmossen. Linje 147 går till Liljeholmen. Du har 600 meter till E4.


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

 • Real Estate Agent
 • 08-23 70 00
 • 070-723 10 40
 • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.