Frisörsalong i attraktiva Midsommarkransen

Vattenledningsvägen 95, Midsommarkransen, Hägersten

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

Budgivning ej påbörjad


  • Typ av lokalHyresrätt, Butik
  • Yta
  • ÄgandeformHyresrätt, Butik
  • Överlåtelsepris495 000 kr
  • Avgift per månad7 354 kr

Beskrivning

Inarbetad frisörsalong/lokal med god exponering i hjärtat av Midsommarkransen. Stort utvecklingspotential. Välplanerad lokal med flera skyltfönster och egen entré mot gatan precis vid Svandammsparken. Nytecknat hyresavtal som sträcker sig till 2022-11-30. Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare.


Fakta

Butik

AdressVattenledningsvägen 95
OmrådeMidsommarkransen
KommunStockholm
FörsamlingHägersten
ÄgandeformHyresrätt, Butik
FastighetsbeteckningMartallen 24
Avgift7 354 kr/mån.
Avgift88 248 kr/år.

Verksamheten
Denna frisörsalong har drivits av nuvarande ägare i över 36 år. Här finns ett väl inarbetat kundunderlag med stamkunder och en stadigt ökande andel drop-in kunder. Med ett läge mitt i ett av Stockholms mest expansiva områden finns det stor potential för utveckling. Idag finns det 4 st platser för klippning och 1 st för nagelvård, detta går enkelt att utöka till det dubbla. Blandningsplatsen är förberedd för ventilation med punktutsug.

Planritning
Välkomna till denna ljusa och välplanerade frisörsalong/lokal om 52 kvm invid Svandammsparken i Midsommarkransen. Lokalen har två skyltfönster och egen entré direkt från gatan samt fler fönster i ytterligare två väderstreck. En öppen och genomgående planlösning med generös takhöjd ger lokalen bra ljusinsläpp och härlig atmosfär. Bakom rummen mot gatan finns ett litet väntrum samt badrum med WC, handfat och tvättmaskin.  Fastigheten är stambytt, alla fönster är nya, varav de i marknivå med pansarglas, ny ytterdörr samt över lag fräscha ytskikt. En inarbetad rörelse samt det centrala läget gör denna lokal mycket attraktiv. 

Område 
Detta är ett av Midsommarkransens bästa lägen med närhet till så väl Midsommarkransens- och Telefonplans tunnelbanestationer. Området är just nu ett av Stockholms mest expansiva och i närheten pågår bla färdigställandet av The Brick med totalt 1.400 nyproducerade bostäder samt det före detta Designens hus där ytterligare 130 st bostäder skall byggas. Runt Svandammsparken finns ett överflöd av restauranger, livsmedelsbutiker, gym och annan service. Med närheten till kollektivtrafik, cykelbanor och promenadstråk direkt in till Stockholms city, samt med påfart till E4/E20 är detta ett av Stockholms mest attraktiva närområden.

Fakta 
Hyra: 7 354 SEK/mån Denna hyra gäller från 19-12-01, nu betalar man 6 001 kr/mån. (moms utgår ej)
F-Skatt: 346 SEK/mån 
Pris: 495.000 SEK eller högstbjudande. 
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.  

Kontakt 
Vänligen respektera kundens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Max Lennaárd.
Mobil: +46 (0)708 11 11 22 
Mail: max.lennaard@remax.se  

www.remax.se 
ReMax Properties


DIN KONTAKT


Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.