Firar 3år med RE/MAX

Tre år har gått sedan jag tog över RE/MAX i Sverige. Det har varit de mest händelserika åren i mitt liv och kanske den största utmaningen hittills i min karriär att bygga det NYA RE/MAX i Sverige. Att tillhöra Världens och Europas största Fastighetsmäklarkedja är oerhört inspirerande, en kedja som fortsätter att växa för varje år. Att ha kollegor med entreprenörsanda runt om i världen, att kunna utbyta idéer och utmaningar har varit ett otroligt stöd för mig personligen. Att veta att var 30:e sekund säljs en bostad någonstans i världen av en RE/MAX mäklare och att rankas som världens 8:e största franchisekedja är rätt häftigt faktiskt.

Vi har bara börjat resan, vi vet att det är en lång väg kvar att förändra fastighetsmäklare marknaden i Sverige. Men vi känner oss starka och kommer att lyckas.

Är du mäklare eller entreprenör och sugen på att starta ett eget eller kanske tom flera RE/MAX kontor och bli en del av oss. Hör av dig till mig, så berättar jag mer….

Må så gott tills dess!

Dag Henning
VD RE/MAX Sverige