Cool nutidstvåa i Söders designkvarter! Juridisk person ok:

3 550 000 kr Hbj

Maria Bangata 2B, 3tr, Södermalm, Stockholm

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

3 600 000 kr

Bud Tidpunkt Budgivare
3 600 000 kr 10 Jul 10:34 Budgivare 3
3 520 000 kr 10 Jul 09:34 Budgivare 1
3 500 000 kr 9 Jul 20:32 Budgivare 3

  • Storlek2 rum och kök
  • Badrum1
  • Boarea34 m²
  • ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
  • Våning3
  • Byggnadsår2018

Beskrivning

Bostadsrätt på Maria Bangata 2. Öppen planlösning med 2 rok, 3 tr med hiss i brf Mono, 34 kvm. Byggd 2018 med stor balkong. Genomtänkt planlösning och spännande formgivning av genomgående hög kvalitet. Högt läge, fyra fasta garderober. Dusch/WC. Gemensam takterass med grill och vilstolar.


Fakta

Hall

Hallen är lägenhetens avfyrningsramp. Du har kök och ljus från balkongen framför dig och dusch/wc-rummet till vänster. Vitt i tak, på snickerier och delvis på väggarna. En ljust petrolblå färg kompletterar. Grafitgrå linoleum på golvet. Plats för klädhängare, hatthylla och skoställ.

 

Duschrum/WC

Välkommen till en toppmodern formgivning. Vitt i tak och på väggar med ett svart kakelfält från bröstpanelhöjd. Duvblå klinkers på golvet. Vägghängd wc-stol i vitt samt dusch. En svart stenskiva löper längs ena väggen och under den finns tvättmaskin, kommod och förvaring, allt med svarta luckor som kompletterar kakelpaneleringen. Vägghängd utkastare över steninklätt tvättfat.

 

Kök

Från hallen möts du till höger av det smarta köket med sin sobra genomgående petrolblå kulör. Kyl/frys, infälld spishäll med ugn, kolfilterfläkt. Infälld diskho och diskmaskin. Stänkskydd i rostfritt mellan arbetsyta och skåp. Förvarar gör du i små skåp och hyllor. Även köket har fått formgivarnas egen touch. Vitt tak och vita väggar samt ljust trägolv.

 

Allrum

Allrummet är en förlängning av köket ut mot det ljusa fönsterpartiet och balkongdörrens glas. Vitt i tak och på väggarna som också har petrolblå fält. Ljust trägolv. Fönsterbågar och karmar i mörkt trä. Stora, generösa glasytor, nära nog från golv till tak. Här får du morgonljus till frukost och du har plats för ett litet bord med stolar, en soffa, hyllor och medieenhet. Utsikten mot den stora, gröna innergården når dig var du än står, genom balkongdörren och ytterligare två dubbelfönster.

 

Balkong

Balkongen sträcker sig längs hela lägenheten. Här behöver du inte ha det trångt. Du får morgon- och middagssol och kan rada upp stolar och ett litet bord för morgonkaffet eller en drink med goda vänner. Du kan förstås ha balkonglådor och krukor om du vill ha lite grönska. Helglasat balkongräcke med balustrad i ljust trä.

Sovrum

Sovrummet är ett lyckat arkitektoniskt konstgrepp och skapar ett avskilt och ostört utrymme utan att göra avkall på den öppna planlösningen. Tricket åstadkoms med en centralt placerad vägg mot allrummet med två dörrlösa öppningar på vardera sidan. Plats för dubbelsäng och sängbord. Vitt i tak, ljusa väggar, ljust trägolv och en hel garderobsvägg med petrolblå dörrar. Sängens huvudända  placeras i ett alkoverat utrymme mellan skåpen. Ljusinsläpp från enkelfönster.

 

TV/Tele och internet

Obligatorisk tilläggsavgift för TV/tele och internetanslutning via Ownit.

Bostadsrätt

AdressMaria Bangata 2B, 3tr
OmrådeSödermalm
KommunStockholm
FörsamlingHögalid
ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
Boarea34 m²
Pris3 550 000 kr Hbj
Avgift1 841 kr/mån inkl. Värme, Vatten,
Våning3
ByggnadstypFlerfamiljshus
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
VentilationMekanisk (endast tilluft)
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 142
Energiklass A
BalkongBalkong
Andel i förening1.72330%
PantsättningJa
TillträdeEfter överenskommelse

Driftskostnad

El2 000 kr/år
Försäkring1 800 kr/år
Summa3 800 kr/år

Fastighet

Byggnadsår2018
HissJa
Fönster3-glas
VärmeFjärrvärme
VentilationMekanisk (endast tilluft)
TV- InternetOwn-It
Energiprestanda142 kWh/m²/år

Förening

NamnMono
Orgnr769630-4414
Äkta föreningJa
Lägenhetsnummer1303 och
Jur. pers. tillåtsJa
Hemsida
E-post

Cool nutidstvåa i Söders designkvarter!

Går det att kombinera nutidsdesign, luftig atmosfär och compact living på 34 kvm? Svaret är ja. I den här läckra och ljusa tvåan i högt läge på Söders Maria Bangata får du allt det. Plus generös balkong, sol och bekvämt boende. Det nybyggda huset i Söders trendiga formgivningskvarter ger dig smart planlösning med både öppet sociala ytor och avskildhet. Kök och dusch/wc är intelligent planerade, specialritade och utförda i högkvalitativa material. Omgivningarna saknar ingenting av det du behöver. Och glöm inte den lyxiga gemensamma takterrassen.

Hus och fasad

Det cremevita huset från 2018 skapar ett spännande ljusspel med sina generöst fasade kanter mot de mörkt träbruna fönsterbågarna. Samtliga balkongräcken är helglasade. Huset flirtar med sitt industriella arv. Här låg förut ingången till Tobaksmonopolets fabrikslokaler. Därav namnet Mono. Huset vetter mot en stor grön innergård och en liten intim parkplätt. På taket en generös och lyxig terass med grillplats, matberedningsplats, vilstolar, allt i smakfull, minimalistisk design.

 

Omgivning

Du bor lugnt och avskilt men har nära till allt du behöver av av krogar, service, barnomsorg, shopping, kultur och nöjen. Och till grönskan i parkerna Bergsgruvan, Ånghästparken, Tantolunden och Rosenlundsparken. En promenad eller kort busstur tar dig till Södersjukhuset, Årstaviken, Eriksdalsbadet, utegym och tennisanläggning. Detsamma gäller Ringens köpcentrum och det stora utbudet vid Medborgarplatsen.

Kommunikationer

Ringvägens bussar har du på promenadavstånd i likhet med T-banestationen Zinkensdamm på röda linjen. Cirka 400 meter även till Stockholms Södra:s tågstation och pendeltågen där.

 

 

 

 

Övrigt

Gemensam tvättstuga och takterrass med grill och matlagningsbänk, eget källarförråd, cykelrum, barnvagnsrum och soprum för hushållssopor. Avgiftsbelagd garageplats i mån av tillgång. Annars möjlighet till boendeparkering. I månadsavgiften ingår värme, vatten och källarförråd. Fastigheten har 59 lägenheter. Brf Mono klassas som äkta privatbostadsföretag.


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

  • Real Estate Agent
  • 08-23 70 00
  • 070-723 10 40
  • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.