Bo som senior i Jakobsberg vid skogar, sjöar och centrumutbud

1 695 000 kr Hbj

Hästskovägen 80, Jacobsberg, Järfälla

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

1 600 000 kr

Bud Tidpunkt Budgivare
1 600 000 kr 17 Sep 17:57 Budgivare 4
1 560 000 kr 16 Sep 14:41 Budgivare 6
1 550 000 kr 16 Sep 14:10 Budgivare 5

 • Storlek3 rum och kök
 • Sovrum2
 • Badrum1
 • Boarea88 m²
 • ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
 • VåningNB
 • Byggnadsår1992

Beskrivning

Bostadsrätt i seniorboende 55+ på Hästskovägen 80, Jakobsberg. Genomgående lägenhet om 3 rok om 88 kvm med uteplats, egen planteringsyta, vindsutrymme, wc/dusch och förråd. Nära till service, butiker och grönområden. Kabel-TV samt parkeringsplats ingår. Byggår 1992. Föreningen har en väldigt hög amorteringstakt i relation till de flesta föreningar! Mao ett stort kapitaltillskott varje år!


Fakta

Kapprum plus hall

Från den ljusa trapphallen kommer du direkt in i ett stort och praktiskt kapprum med skohylla, klädhängare  och hatthylla samt fyra rymliga garderober. Tak, snickerier och väggar i vitt och ljust furugolv.
Du får två hallar i en, kan man säga. En öppen portal tar dig till hallen, även den målad i ljusa färger och med furugolv. Hallen är navet som öppnar lägenheten till kök, sovrum och vardagsrum. Plats för förvaringsmöbel.

WC/badrum

Det praktiska är i förgrunden. Vid yttre kapprummet ligger ett bekvämt WC/duschrum med insynsskyddat fönster mot öster. Vita väggar och tak, ljus våtrumsmatta samt delvis vitkaklade väggar. WC-stol och handfat i vitt samt dusch bakom glasad dörr. Speglat överskåp samt två förvaringshurtsar i vitt. Handdukstork och stödhandtag. duschen.

Förråd/klädkammare

Bredvid WC ett vitmålat förrådsrum med trägolv, vägghylla, klädhängare och litet fönster. Här kan du förvara allt skrymmande, det du inte behöver i lägenheten men vill ha lätt åtkomligt: vinterkläder, fritidsutrustning, golfbag, skor etc, etc.

Kök och matplats

Köket, mot öster, har gott om golvyta och all köksutrustning längs en vägg. Vitt tak, ljusa väggar och schackrutigt golv i linoleum. Svartkaklad stänkyta mellan arbetsbänk och överskåp. Mycket välordnad inredning i vacker ljus bok med spegeldetajler, två glasade överskåp samt antikinspirerade bronserade handtag. Hyll- och lådsystemet sväljer allt du behöver förvara. Infälld diskbänk, hällspis och diskmaskin integrerade i svart marmorerad skiva. Ugn i arbetshöjd. Kyl, sval, frys och städskåp längs kortvägg. Vid fönstret plats för matbord och fyra stolar. En lugn frukostplats.

Sovrum

Via köket når du ett av sovrummen, med utsikt mot öster mot gräset och häcken mot Hästskovägen. Vitt tak, vita väggar och klinkergolv i röd ockra. Fönsterbräda och lättstädad radiator. Plats för dubbelsäng, hyllor och sängmöbler och kanske också en liten arbetsplats.

Sovrum

Ett lika stort sovrum ligger mot gården mot väster. Vitt i tak och på snickerier, ljusa väggar samt ljust trägolv. Utsikt mot gården och plats för dubbelsäng, förvaringsmöbler och hyllor, dvs samma möjligheter som i det andra sovrummet.

Vardagsrum

Hallens öppna ände leder till det stora vardagsrummet, med ljus ekparkett, vitt tak och vita snickerier samt vita väggar. Här flödar ljuset in från fönsterpartiet mot väster och den glasade spanjolettdörren.
Plats för soffgrupp med bord, sittmöbler, hyllor, förvaring och självklart en medieanläggning. Ett middagsbord för 4-6 personer kanske passar här också.

Uteplats

Uteplatsen är en förlängning av vardagsrummet och är en bra plats för fika, sommarfrukostar och kvällssamvaro. Utsikt mot buskar och träd, gräs och en egen odlingsplats. Uteplatsen är delvis insynsskyddad med plank och balustrad i engelskt rött. För regnskyddet svarar en markis. Vill du umgås med grannarna har du några steg till den gemensamma ute- och grillplatsen.
.

Övrigt

Parkering i antingen kallgarage eller utomhus. Hyra av parkeringsplats obligatorisk. Gemensam tvättstuga, kabel för fast telefoni samt kabel-TV från Com Hem. Möjlighet att abonnera på digital-TV, IP-telefoni och bredband upp till 200 Mbit/s.
Gemensam uteplats finns på gården samt en gemensamhetslokal som används av föreningens medlemmar. Dessutom finns ett övernattningsrum för gäster.

Bostadsrätt

AdressHästskovägen 80
OmrådeJacobsberg
KommunJärfälla
FörsamlingJärfälla
ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
Boarea88 m²
Pris1 695 000 kr Hbj
Avgift5 671 kr/mån inkl.
VåningNB
ByggnadstypFlerfamiljshus
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
VentilationDet finns extra värme i lägenheterna om man vill!
Status energidekl.Utförd
Datum
Energiklass C
BalkongEgen uteplats
PantsättningJa

Driftskostnad

El2 400 kr/år
Försäkring1 200 kr/år
Summa3 600 kr/år

Fastighet

Byggnadsår1992
HissNej
Fönster3-glas
VärmeFjärrvärme
VentilationDet finns extra värme i lägenheterna om man vill!
TV- InternetCom hem
Energiprestanda kWh/m²/år

Förening

NamnHästhoven
Orgnr7696043970
Äkta föreningJa
Lägenhetsnummer201 och 1001
Jur. pers. tillåtsNej
Hemsida
E-postgunnar.hartman@hotmail.com

Info

Varför göra avkall när du kan få allt? Några hundra meter till orörda skogar och sjöar och lika långt till restauranger, vård, service och 100 butiker. Det är vad du får på köpet med detta seniorboende i Jakobsberg. 3 rok på nedre botten med uteplats och egen plantering. Fönster mot både öster och väster. Förråd i lägenheten och på vinden. Stort kapprum plus hall. Bekvämt, lugnt och välplanerat i välskötta brf Farfaras regi. Promenader med hunden i de stora skogarna, golf på bekvämt avstånd eller shopping i centrum? Du väljer själv.

Hus och fasad

Fyravåningshus i rött tegel med gröna plåtdetaljer, burspråksdetaljer och lättskötta fönster med vita bågar. Allt bakom en grön häck, gräsmattor och buskar mot Hästskovägen. På motstående sida garage och uteplats.

Omgivning

Du blir granne med Gröna Riddarparken liksom ett stort skogsområde med flera sjöar, bland andra Säbysjön och Översjön. Du har endast två kilometer till Mälaren. Jakobsbergs Centrum med restauranger, systembolag, 100 butiker, mataffär, apotek, vårdcentral, frisör och service. Nära till Viksjö golfklubb, Ikea Barkarby, Stockholm Quality Outlet, Lidl, träningslokaler och vårdcentral.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda. Du kan välja mellan pendeltåg, buss, bil eller cykel. Det tar drygt 15 minuter från Odenplan med pendeltåget. Inom fem år dras även tunnelbana ut till området.


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

 • Real Estate Agent
 • 08-23 70 00
 • 070-723 10 40
 • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.