Som en enplansvilla /del i villa med egen ingång

18 000 kr Inkl. el,vatten,värme,bredband,TV+TV-licens, sophämtning

Gimmerstavägen 18 A, , Tyresö

VISNINGAR


  • Storlek3 rum och kök
  • Sovrum2
  • Badrum1
  • Boarea115 m²
  • TypVilla - Uthyres
  • Hyra18 000 kr Inkl. el,vatten,värme,bredband,TV+TV-licens, sophämtning

Beskrivning

Detta boende består av ett helt våningsplan i en villa. Det är det nedre planet och har egen ingång. Placerad på en härlig trädgårdstomt som man som hyresgäst självklart har tillgång till. Stort vardagsrum med köksdel i öppen planlösning med utgång till en liten uteplats och trädgården Stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Två stora sovrum, badrum med badkar, dusch och bastu. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och grovbänk. Ett perfekt boende för ett par eller en liten familj. Boende under tiden du bygger i området , bo och lära känna området eller varför inte bara flytta hit.....Välkommen till ett härligt villa område, ett fint boende hos ett väldigt trevligt värdpar. En plats att trivas på. Boka tid för visning.


Fakta

Bostad

AdressGimmerstavägen 18 A
Område
KommunTyresö
FörsamlingTyresö
ÄgandeformBostadsrätt, Bostad
Boarea115 m²
Pris18 000 kr Inkl. el,vatten,värme,bredband,TV+TV-licens, sophämtning
Avgift18 000 kr/mån inkl.

Om RE/MAX uthyrning

Vi på RE/MAX Uthyrning har mångårig erfarenhet med uthyrning av privatbostäder. Vi erbjuder service och trygghet för både hyra och uthyrning, såväl i Sverige som övriga världen. Vi hjälper företag, bostadsinnehavare och hyresgäster att tryggt och professionellt länkas samman i en lyckad affär.

Hyresperiod

1 år med möjlighet till förlängning

Tillträde 1 januari 2019

 

Område

10 min med bil till Tyresö Centrum

Ca 150 meter till närmaste badplats (en liten) i Albysjön och ca 300 meter till en större badplats med gungor. Mitt emot i viken ligger Alby friluftsgård med stor badplats och lekplats. Runt Alby friluftsgård spåras skidspår varje vinter i en 4 km -slinga och en 2 km. det finns elljusspår året runt och omklädningsmöjligheter.Där finns Uddbygård med djur att titta på för barnen, ridstall, två cafeer, varav det ena är öppet hela veckan, det andra på helgen.Promenad till Alby är 1 km från huset närmaste vägen. Kommunen plogar en skridskobana om ca 4 km varje vinter när isen ligger och håller den fin dagligen. Gimmersta är omgiven av naturreservat och det är gångavstånd genom naturreservat till nationalparken Tyresta. Ca 1 km åt andra hållet ligger Tyresö slott med park vid en havsvik med gästhamn, Tyresö kyrka och Prins Eugens villa som nu är vandrarhem och pensionat. 

Övrigt

1-2 parkeringsplatser finns 

Inga husdjur Ingen rökning inomhus

Uthyres omöblerat

 

 


DIN KONTAKT

Kicki Tobin-Högberg

  • Housing Coordinator
  • 070-919 12 64
  • 070-919 12 64
  • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.