Tvåa på Östermalm med underbar utsikt

15 000 kr

Storgatan, Östermalm, Stockholm

VISNINGAR


  • Storlek2 rum och kök
  • Sovrum1
  • Badrum1
  • Boarea62 m²
  • TypVilla - Uthyres
  • Hyra15 000 kr
  • TillträdeOmgående

Beskrivning

Stor lägenhet högst upp i en sekelskiftesfastighet med underbar utsikt över takåsarna. Lägenheten har en nyrenoverad toalett och ett nyrenoverat badrum med badkar och tvättmaskin. Vackra trägolv i hall, vardagsrum och sovrum samt pardörrar in till vardagsrummet. En fin serveringsgång leder in till köket som har ett stort klassiskt skafferi. I fastigheten finns en stor och härlig takterass som går att utnyttja för de boende. Lägenheten hyrs ut möblerad och kan hyras under lång tid. Det finns även tillgång till förråd för förvaring.


Fakta

Hyresperiod

Uthyres omgående i 12 månader eller längre

Om RE/MAX Uthyrning

Vi på RE/MAX Uthyrning har mångårig erfarenhet med uthyrning av privatbostäder. Vi erbjuder service och trygghet för både hyra och uthyrning, såväl i Sverige som övriga världen. Vi hjälper företag, bostadsinnehavare och hyresgäster att tryggt och professionellt länkas samman i en lyckad affär.

Bostad

AdressStorgatan
OmrådeÖstermalm
KommunStockholm
FörsamlingOscar
ÄgandeformBostadsrätt, Bostad
Boarea62 m²
Pris15 000 kr
Avgift15 000 kr/mån inkl.
ByggnadstypFlerfamiljshus
TillträdeOmgående


Central och attraktiv adress bland många vackra fastigheter med närhet till både Östermalmstorg, Stureplan och city. I kvarteren finns en välsorterad matbutik, ICA Esplanad och ICA Karlaplan samt många trevliga caféer och restauranger. Nära både Fältöversten och Sturegallerian med dess rika utbud av butiker och caféer mm. Humlegården, Tessinparken och Gärdets stora grönområden återfinns på kort promenadavstånd. Mycket bra kommunikation med bussar från Karlavägen och Valhallavägen och tunnelbana från Stadion och Karlaplan.

DIN KONTAKT

RE/MAX UTHYRNING


Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.