Stuvstavillan som ger familjen valfrihet!

5 850 000 kr HBJ

Mårdvägen 8, Stuvsta, Huddinge

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

Budgivning ej påbörjad


  • Storlek6 rum och kök
  • Boarea800 m²
  • ÄgandeformFriköpt, Villa
  • Biarea6 m²
  • Tomtarea170 m²

Beskrivning

Mårdvägen 8, Stuvsta/Huddinge. 2-plansvilla om 174 kvm. Byggår 1987. Fyra sovrum. Stort WC/badrum, extra WC med dusch, bastu, förråd, centraldammsugare, matkällare, 2 öppna spisar, tvättstuga, klädkammare, söderbalkong samt stor uteplats under tak. Parkeringsplats.


Fakta

Hall/entré

Entrédörren vetter mot söder och ligger under tak. I den öppna och ljusa hallen har du trappan till övre plan. Vitt i tak, cremevita väggar och trärena snickerier. Ljust trägolv. Skohyllor, klädhängare och förvaring i generösa garderober bakom speglade skjutdörrar. Plats också för extra förvaringsmöbel.

Kök

Det stora köket till vänster har god utsikt mot söder genom tre stora fönster med breda fönsterbrädor över lättskötta radiatorer. Vitt i tak, ljust gula väggar och en fondvägg i mörkt tegel. Vackert trägolv. En separat köksö ger extra arbetsyta och plats för vardagsfrukostar med familjen. Köksutrustning längs ena väggen – hällspis med ugn, mikro i arbetshöjd, diskmaskin samt kyl/frys och diskbänk. Stänkskyddande vitt kakel mellan arbetsytan och de ljusa träskåpen med sobra handtag i rostfritt. Svart sten på arbetsytorna. Väl försett med hängare, hyllor och skåp. Dörr mot tvättstugan.

Sovrum 1

Till höger om entrén finns ett av fyra sovrum. Eller blir det kanske ditt arbetsrum. Vitt i tak och på väggar samt stavparkett och fönster mot söder.

Allrum

Rakt fram i entrén hittar du allrummet som är som en trendig arkitektdröm från 60-talet. VItt tak och gräddvita väggar samt slipad sten på golvet. Ena väggen helt i gultegel med ett inbyggt hyllsystem, perfekt för en medieanläggning. En vitputsad öppen spis i ena hörnan kompletterar  den ombonade känslan. Ljuset kommer från betongglas i takhöjd. Plats för soffgrupp med bord.

Bastu och WC/dusch

 I allrummet kan du slappa av efter ett bad i den anslutande bastuavdelningen. Du får två lavar i en bastu med asppanel och vit klinker på golvet vid sidan av ett skinande rent WC/duschrum med vitt tak och spotbelysning, helkaklade väggar i gräddvitt och vita klinker på golvet. WC-stol och handfat i vitt porslin. Kommod och överskåp i kontrasterande mörkt trä. Dusch bakom välvd glasvägg. Kranar, utkastare och handdukshängare i rostfritt. Golvvärme

Tvättstuga

Från köket når du tvättstugan som också är grovingång med dörr mot väster. Gott om utrymme och ljus från betongglaselement. Tvättmaskin, torktumlare, vattenho, hyllor och bänkyta.

Förråd och matkällare

Här finns gott om förvaring i hyllor och även centraldammsugare som gör att du kan städa huset utan att släpa runt med en tung dammsugare. Om du vill finns plats för ett eget gym. Längst in i rummet har du en dörr mot den norrliggande matkällaren, ett extra förrådsutrymme.

Övre plan/ Trapphall

Den trärena trappan leder till trapphallen med vitt tak, gula väggar och ljust trägolv. Hallen är navet som leder till balkongen, det stora badrummet, sovrumsavdelningen och vardagsrummet.

Balkong

Den breda och rymliga balkongen i söderläge har trägolv och träräcke och plats för flera solmöbler, kafémöblemang och gröna växter. Det höga läget ger god utsikt över trätopparna och en känsla av upphöjdhet. Vila med ansiktet mot solen eller ät en sommarlunch.

Badrum/WC

Se här, älskare av fräscha, moderna, rymliga och trendiga badrum! Vitt tak med spotbelysning. Väggar heltäckta med bredkakel – ebonitsvart och vitt och grafitgrå klinkers på golvet. Insynsskyddande glas mot söder.  Två vita handfat över bred svart kommod, allt under bred spegel. WC-stol i vitt porslin och ett magnifikt fristående badkar i svart och vitt med lejontassar. Bredstrilande dusch bakom ljusinsläppande vägg av glasbetong. Allt genomfört i högsta standard och med en dörr som leder direkt till det största sovrummet. Golvvärme. 

Sovrum 2

En avskild sovrumsavdelning finns till höger i trapphallen. Det minsta sovrummet vetter mot söder och har plats för säng, sängmöbler och garderobsförvaring. Vitt tak vita väggar med en mörk fondvägg med textilkänsla. Furugolv.

Sovrum 3 och klädkammare

Mitt emot ligger ett större sovrum med stort fönster mot sluttningen bakom huset. Vitt i tak och på snickerier och med furugolv samt sobra tapeter i ljust grått. Plats för dubbelsäng, hyllor och förvaringsmöbler och med egen separat och rymlig klädkammare.

Vardagsrum

Trapphallen leder också direkt till det stora vardagsrummet som upptar en stor del av husets längd och har ljus från tre vädersträck samt en mysig vitputsad öppen spis med inbyggd gjutjärnsinsats. Vitt i tak , ljusa väggar och ljus träparkett på golvet. Fyra stora fönster samt glasad spanjolett mot uteplatsen. Här finns plats för ett stort matbord men även för en rejäl soffgrupp, hyllor, bord, sittmöbler och en extra medieanläggning. Ett mycket flexibelt utrymme för både middagar med vänner, kaffestunder i soffan eller ute på altanen, spelkvällar och lässtunder i brasans sken.

Sovrum 4

Det största sovrummet ger också flest möjligheter. Du har en dörr från vardagsrummet, en dörr direkt in i det maffiga badrummet och en mot balkongen mot söder. Vitt i taket, moccafärg på tre väggar och en fondvägg i modernt monokromt mönster. När väl den stora dubbelsängen är placerad finns ändå gott om plats för förvaring, sängmöbler och sittmöbler. Utsikt mot gröna trädtoppar. Lugna Mårdvägen nedanför balkongen märker du inte ens.

Villa

AdressMårdvägen 8
OmrådeStuvsta
KommunHuddinge
FörsamlingHuddinge
ÄgandeformFriköpt, Villa
FastighetsbeteckningMÅRDEN 4
Tomtarea800 m²
Biarea6 m²
Boarea170 m²
Pris5 850 000 kr HBJ
ByggnadstypTvåplanshus i souterängplan
FasadMexitegel
TakBetongpannor
StommeTrä
BjälklagTrä
GrundläggnBetongplatta
MurstockMurad
Vatten och avloppKommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster3-glas
UppvärmningFrånluftsvärmepump
Fastigheten besiktigad2019-03-15
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 191
Pantbrev antal: 4
Summa Pantbrev: 1388408Kr


Driftskostnad

Värme24 000 kr/år
Vatten/Avlopp3 000 kr/år
Sotning1 080 kr/år
Renhållning3 000 kr/år
Försäkring4 560 kr/år
Summa35 640 kr/år

Tomt och hus

Gul tegelvilla i två plan på grön sluttningstomt. Högt läge. Entré mot söder med stor balkong på tegelpelare och lättskötta fönster med ekbruna foder. Terrakottafärgad stenfot och svarta plåtdetaljer. Betongpannor på taket. Stenmur mot vägen och gräsmatta, samt grön häck mot närmaste granne i öster. Mot väster avskärmad uteplats samt skogsbeklädd höjd. Parkeringsplats i anslutning till vägen. Stentrappa och stenplattor upp mot huset. På baksidan en trädäckad uteplats under tak. Utegrill. Vid sidan finns terrassering och trappa mot sluttningen ovanför huset. Huset värms med frånlufts värmepump.

Omgivningar och kommunikationer

Mårdvägen går i en idyllisk och lantlig slinga men ligger helt nära service, skolor och fritidsanläggningar. En kort promenad tar dig till Stuvsta centrum med ett 30-tal butiker, apotek, restauranger, servicehus och pendeltåg. Björkängens idrottsplats är bara en av flera närliggande idrottsanläggningar och allt från förskolor till gymnasium finns i närheten. Pendeltåget tar dig in till City på en halvtimme och du har flera möjligheter att promenera eller åka buss till Hagsätras eller Rågsveds t-banestationer på gröna linjen

Info

Vill du umgås intensivt med familjen eller vara för dig själv? Den här tvåplansvillan i Stuvsta i Huddinge ger familjen möjlighet att välja. Middag i köket, i vardagsrummet, på balkongen eller på uteplatsen? Södersol eller norrsvalka? Ungdomarna i allrummet och de vuxna i vardagsrummet? Ska du bada bastu stör du ingen, vill du vara i fred kan du dra dig tillbaka. Vill du inreda ett gym i det stora förrådet är det lätt att ordna. Du får ett lugnt läge i en lantlig miljö på en höjd skyddad av träd. Ändå är du nära till service, skolor och fritidsmöjligheter och har bara en halvtimmes resväg till city. Du får egen parkering vid vägen och två lyxiga badrum/duschrum. Och en centraldammsugare är väl aldrig fel? Kort sagt: du får en välplanerad och flexibel villa med stort, praktiskt kök och stora utrymmen som ger dig möjlighet att välja.

Uteplats

Här hittar du din sommarmatplats, helt skyddad från väder och insyn. Rymlig plats på trädäck med ljusinsläppande tak och fönsterförsedd vägg mot väster. Plats för stort matbord, soffor och gröna växter. Mot sluttningen finns en stor murad och väderskyddad utegrill. Här får du vara helt för dig själv men ändå ute i naturen.


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

  • Real Estate Agent
  • 08-23 70 00
  • 070-723 10 40
  • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.