Saltislugn mellan stad och skärgård

3 095 000 kr /Hbj

Torsvägen 61C, Neglinge/Saltsjöbaden, Saltsjöbaden

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

3 750 000 kr

Bud Tidpunkt Budgivare
3 750 000 kr 4 Oct 20:41 Budgivare 3
3 700 000 kr 4 Oct 20:15 Budgivare 2
3 650 000 kr 4 Oct 15:48 Budgivare 3

 • Storlek5 rum och kök
 • Sovrum3
 • Badrum1
 • Boarea109 m²
 • ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
 • Våning2
 • Byggnadsår1961

Beskrivning

Här i Neglinge hittar du lugnet i en femrummare med balkong, två wc och tre avskilda sovrum. Trafikskyddat trevåningshus i grönskande miljö med närhet till Saltsjöbanan, centrumservice, restauranger, skola, bad och båthamn. Stadens fördelar utan stressen. Skärgårdens närhet utan transportproblemen. Grön utsikt mot öster och väster.


Fakta

Hall

Den ljusa och öppna hallen ger dig lägenhetens karaktär i ett nötskal. Genomgående ljus stavparkett med matchande trärena lister och låga trösklar. Vita tak och tidstypiskt stilrena vita foder på dörrar och fönster. Vita väggar. Dörrar i blond björk. Plats för skohylla och klädhängare samt sittmöbel. Här finns också en rymlig, inbyggd garderob.

WC

Vitt och fräscht på väggar och tak. WC-stol samt handfat med kaklat stänkskydd i vitt. Cremefärgade klinkers på golvet.

Kök

Hallen flankeras av köket och ett sovrum. Köket med bländande vita väggar och tak och självfallet stavparkett. Gott om ljus från fönster med vädringslucka. Mycket rymliga kyl-och frysskåp. Hällspis med ugn. Diskbänk med två hoar och mycket generöst med skåp, lådor och hurtsar, alla i vitt. Här är miljön och originaldetaljerna från 60-talet kongenialt moderniserade. Flera av överskåpen har skjutdörrar med trärena detaljer från byggåret. Köket har plats för ett litet frukostbord med några stolar.

Sovrum 1

Sovrummet på andra sidan hallen har plats för säng, sängbord och sittmöbler. Eller kanske blir det ett arbetsrum med skrivbord och hyllor. En hel räcka rymliga garderober döljs bakom vita skjutdörrar längs ena långväggen. Vitt i tak och svagt rosa tapeter.

Matplats

Hallen leder direkt in i lägenhetens sociala del med matrum, vardagsrum och balkong i fil. Det generösa matrummet är navet och har dörrar mot kök, hall, vardagsrum och den inre sovavdelningen. Stort dubbelfönster mot öster. Här får du plats med ett stort matbord och minst åtta stolar, samt skåp och serveringsmöbler.

Två läckra glasade björkdörrar leder in till vardagsrummet. På väggen en diskret ljus tapet.

Vardagsrum

Genom de glasade björkdörrarna kommer du in i vardagsrummet, som även det har en diskret ljus tapet. Vitt tak och ljus stavparkett. Ljuset flödar in från två stora fönster och spanjolettdörren mot balkongen. Bred fönsterbräda och under den en modern och lättskött radiator. Här har du säkert en soffgrupp med bord, mediecenter, fåtöljer och hyllor. Varma sommarkvällar står balkongdörren öppen. Kvällskaffe ute eller inte? Bara att välja.

Balkong

De vet bäst själv vad du ska göra med balkongen. Odling och blommor eller ett socialt uterum, kanske bådadera. Du får plats med ett kafébord och fyra stolar. Balkongräcket är delvis täckt och insynsskyddat. På golvet betong.

WC/Badrum

Den inre sovavdelningen når du via matrummet. Rakt fram badrummet som flankeras av två stora sovrum i öster och väster. Badrummet har helkaklade vita väggar med  lavendelblå bård samt vitt tak. Mörkt blå våtrumsmatta. Wc-stol, handfat, badkar och tvättmaskin i vitt. Handdusch vid karet, spegel över handfat och väggskåp av mörkt trä.

Sovrum 2

Det stora sovrummet mot väster nås via en liten korridor med fast garderob. I sovrummet finns en rymlig klädkammare med hyllor och hängare. Sovrummet har plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler. Utsikt – gröna träd.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet har även det plats för stor dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler. Här har grönskan utanför fått ett färgcitat i de svagt vårgröna tapeterna.

Bostadsrätt

AdressTorsvägen 61C
OmrådeNeglinge/Saltsjöbaden
KommunNacka
FörsamlingSaltsjöbaden
ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
Boarea109 m²
Pris3 095 000 kr /Hbj
Avgift5 739 kr/mån inkl. El, Värme, Vatten
Våning2
ByggnadstypFlerfamiljshus
UppvärmningBergvärme
Energiklass A
BalkongBalkong
FörrådKällarförråd
TillträdeEfter överenskommelse

Driftskostnad

Försäkring2 500 kr/år
Summa2 500 kr/år

Fastighet

Byggnadsår1961
HissNej
Fönster
VärmeBergvärme
Ventilation
TV- InternetCom hem
Energiprestanda kWh/m²/år

Förening

NamnInsjön i Nacka
Orgnr714000-0675
Äkta föreningJa
Lägenhetsnummer25 och
Jur. pers. tillåtsNej
Hemsidahttp://brf-insjon.com/
E-post

Hus Fasad

Saharagult lamellhus med svarta plåtdetaljer, lättskötta fönster med grå foder och insynsskyddade balkonger. Byggår 1961. Kantat av gräsmattor och med lekpark framför porten.

Övrigt

I Neglinge har du både nära till vattnet, skogen och till centrumutbud. Promenadavstånd till Saltsjöbadens Centrum, till idrottsplats, sporthall, skola, barnomsorg, badhall, båtklubb och vård. Baggensfjärden och Neglingeviken är din väg ut till skärgården längre ut. Förresten ligger omtyckta konst- och eventhallen Artipelag tvärs över Baggensfjärden.

 

Kommunikationer: På några minuter promenerar du till Neglinge station på Saltsjöbanan. Tät trafik till och från Stockholm. Med bilen når du Stockholm snabbt och Nacka centrum ännu snabbare.

Utanför din port är det bilfritt men du har gott om parkeringsmöjligheter några tiotal meter därifrån.

 


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

 • Auktoriserad fastighetsmäklare
 • 08-23 70 00
 • 070-723 10 40
 • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.