Rymlig flexibilitet i din egen Liljeholmsborg

4 095 000 kr / Hbj

Katrinebergsbacken 18, Liljeholmen, Stockholm

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

5 025 000 kr

Bud Tidpunkt Budgivare
5 025 000 kr 16 Mar 10:05 Budgivare 1
4 925 000 kr 16 Mar 10:01 Budgivare 2
4 900 000 kr 16 Mar 09:44 Budgivare 1

 • Storlek4 rum och kök
 • Sovrum2
 • Badrum2
 • Boarea97 m²
 • ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
 • Våning4
 • Byggnadsår1994

Beskrivning

Katrinebergsbacken 18, Liljeholmsberget. 4 tr, 3/4 rok , två badrum och balkong. Brf Liljeholmsberget. 97 kvm i högt läge. Bredband och tv samt bostadsrättsförsäkring ingår i avgiften.


Fakta

Rymlig flexibilitet i din egen Liljeholmsborg

Passera under den vackra portalen med texten Liljeholmsberget. Nu är du hemma. Du bor högt och avskilt i ett borgliknande bostadsområde men bara några minuter från Liljeholmens nya city med utmärkta kommunikationer och ett brett kommersiellt utbud. Du får en rymlig, välplanerad och flexibel lägenhet, genomgående med ljus och öppna ytor samt balkong. Avskild sovrumsdel. En enkel väggkomplettering ger dig tre sovrum och två badrum. Du har en befriande utsikt över stad och vatten och bor i en lugn ficka i ett av Stockholms mest dynamiska och moderna områden men med en förankring i gammal industrihistoria och ekon av Bellman och Lasse Lucidor.

Hall

Redan i hallen märker du den genomgående lägenhetens ljus från flera väderstreck. En öppen miljö med ljust målade väggar och tak samt vita snickerier. Ekparkett. Plats för hatthylla, hängare och skohylla och ytterligare förvaringsmöbler och skåp. I de tre rymliga hallgarderoberna har du redan gott om förvaringsplats.

WC/Duschrum

Den charmigt oregelbundna halltoaletten är helkaklad i vitt med vattenburen golvvärme, duvblå dekorbård. Vitt tak och vita klinkers med vattenburen värme. WC-stol med toalettskåp över och tvättställ med stor spegel. Allt i vitt. Eluttag. I hörnet ett inglasat duschutrymme.

Kök

Nästa anhalt till vänster är det ljusa och välplanerade köket med vita väggar, vitt tak och terrakottalinoleum på golvet. Hög kvalitet på den vita inredningen från Marbodal. Gott om ljus från ett spröjsat dubbelfönster. Spis, spishäll och ugn, spisfläkt, fyllhöjdskyl och fullhöjdsfrys. Utrymmet mellan diskbänk och överskåp helkaklat i vitt. Här får du plats med ett stort köksbord med stolar för minst 8 personer.

Vardagsrum

Här har du hela den luftiga och öppna känslan i den genomgående planlösningen med ljus från två väderstreck. Ljusa väggar samt vitt i tak och snickerier. Ekparkett. Plats för ditt sociala centrum med soffgrupp, bord och fåtöljer samt skåp , hyllor och mediecenter. Genom fönsterpartiet och glasdörren mot balkongen har du en befriande utsikt. Även här spröjsade fönster, bred fönsterbräda och lättstädade radiatorer.

Balkong

På den stora och inglasade balkongen öppnar sig horisonten framför dig. Varma sommarkvällar kan du skjuta ifrån glaspanelerna och kulna höstar kan du stänga dem och ändå dricka ditt kaffe utan att frysa. Delvis täckt balkongräcke med flera ljusa skvallerfönster nedtill. Prydligt kassettgolv i trä. Gott om plats för kafébord, stolar och odlingslådor.

Matplats/Sovrum

I andra änden av vardagsrummet har du din flexibla valmöjlighet. Du kan behålla det öppna utrymmet och få en generös matplats som öppet hänger ihop med det sociala utrymmet. Ljusa väggar och vitt tak samt ekparkett. Din andra möjlighet är att avskärma utrymmet med en vägg och göra det till ett mysigt tredje sovrum, arbetsrum eller bibliotek.

Sovrum 2

Från det öppna sociala utrymmet leder en dörr till den privata sovrumsavdelningen. Till vänster har du det stora sovrummet med fyra stora garderober och linneskåp. Ljusa väggar, vitt tak och vita snickerier samt ekparkett. Här har du plats för en rejäl dubbelsäng med sängbord och sittmöbel.

Sovrum 3

I andra ändan av det privata utrymmet ligger det mindre sovrummet. Liksom i övriga utrymmen ljusa väggar, vitt tak, vita snickerier och ekparkett. Spröjsat fönster. Även här kan du få plats med dubbelsäng och sängbord, men lika gärna ett praktiskt hemmakontor med skrivbord, hyllor och förvaringsmöbler.

WC/Badrum 2

Mellan de två sovrummen ligger ett rymligt WC/badrum, helkaklat i vitt med duvblå dekorbård, äggvita golvklinker med vattenburen golvvärme och vitt tak. Stor spegel över det vita tvättstället. WC-stol och badkar också i vitt. Här finns även en separat klädvårdsenhet med liten diskänk, skåp och trådhyllor samt tvättmaskin

Bostadsrätt

AdressKatrinebergsbacken 18
OmrådeLiljeholmen
KommunStockholm
FörsamlingHägersten
ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
Boarea97 m²
Pris4 095 000 kr / Hbj
Avgift5 083 kr/mån inkl. Värme, Vatten, Kabel-tv, Internet samt Brf-försäkring
Våning4
ByggnadstypFlerfamiljshus
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
Status energidekl.Utförd
Datum2009-02-11
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 129
Energiklass C
BalkongBalkong
PantsättningJa
FörrådKällarförråd

Driftskostnad

El2 400 kr/år
Försäkring1 800 kr/år
Summa4 200 kr/år

Fastighet

Byggnadsår1994
HissJa
Fönster3-glas
VärmeFjärrvärme
Ventilation
TV- InternetOwnit / Bredbandbolaget
Energiprestanda129 kWh/m²/år

Förening

NamnLiljeholmsberget
Orgnr716420-1472
Äkta föreningJa
Lägenhetsnummer243 och 1403
Jur. pers. tillåtsNej
Hemsidawww.liljeholmsberget.se
E-postbrf.liljeholmsberget@telia.com

Hus och fasad

Ljus röd tegelfasad med vita spröjsade fönsterbågar och engelskt röda plåtdetaljer. Balkongerna i aspgrönt. Buskar och lågt växande träd omger fastigheten.

Kommunikationer

Kommunikationerna är utmärkta med en av Stockholms största T-banestationer, Liljeholmen på röda linjen. På tio minuter är du inne i city. Tvärbanan har en station helt nära dig. En meny med busslinjer likaså. Närheten till både Essingeleden och E4:ans utfart söderut ger dig alla möjligheter att med bilen ta dig i alla riktningar.

 

 

 

 

 

Övrigt

Från ditt höga och avskilda läge kan du lätt ta dig till nya Liljeholmstorget med nära hundra butiker, restauranger och caféer. Service, omsorg, skolor behöver du inte bekymra dig över. De finns i bekväm närhet. Räcker inte grönskan på Liljeholmsberget har du sjön Trekanten i närheten med lummiga träd, promenadstråk, bad och vintertid skridskoåkning. Och den gamla stenstadens södra utpost Hornstull når du på andra sidan Liljeholmsbron.

Möjlighet finns att hyra plats i kall- eller varmgarage. Internet och kabel-TV via Comhem. Kostnadsfri bastu och pool med relaxavdelning. Cykel- och barnvagnsrum. Dessutom samlingslokal med kök och toalett plus övernattningslägenhet att hyra.


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

 • Real Estate Agent
 • 08-23 70 00
 • 070-723 10 40
 • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.