Karriär

PLATSANNONS
FASTIGHETSMÄKLARE
SÖKES
TILL GÖTEBORG, ÖREBRO OCH NÄRKE SAMT ÖSTERGÖTLAND OCH SÖDERMANLAND.

Vi söker nu drivna Fastighetsmäklare till RE/MAX. Dina medarbetare kommer att vara främsta experter inom branschen med flerårig erfarenhet av yrket. Faktum är att du kommer få möjlighet att arbeta i världens största mäklarkoncern. Du kommer vara del av ett nätverk av kontor och medarbetare som jobbar gränslöst över hela världen. Vi skiljer oss bland annat åt genom att ge våra kollegor betydligt större frihet att välja var de geografiskt vill arbeta än traditionella mäklarkontor.
På kontoret arbetar vi med fastighetsmäkleri, Internationell bostadsförmedling, kommersiellt mäkleri samt uthyrning av privatbostäder.

DIN PROFIL

Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett entreprenörs-driven miljö och som är en driven, resultat- och målinriktad person – får saker och ting att hända! Du är en relationskapare som smittar andra med din entusiasm. Du är ansvarsfull, noggrann och har en god ekonomisk förståelse. Du är en engagerad person som vill jobba i ett sammanhang där du får och kan göra skillnad. Talar du flera språk förutom engelska är det ett stort plus eftersom vi är ett internationellt företag som samarbetar över landsgränserna.

VI ERBJUDER DIG

Personlig utveckling genom vårt RE/MAX Akademi bla inom ledarskap, social media, försäljning, personlig branding m.m både i Sverige och utomlands. Dessutom erbjuder vi förmodligen marknadens bästa ersättningsmodell. RE/MAX filosofi globalt är att mäklaren behåller minst hälften eller mer av sitt de arvodet man drar in.

INTRESSERAD ATT VETA MER?

RE/MAX är i ett spännande läge i regionen, med ett flertal nyöppnade mäklarkontor. Stor efterfrågan gällande fastighetsmäkleri och försäljning av nyproduktion.
Tillsättning av samtliga annonserade tjänster sker löpande varvid vi ber dig maila: Personligt brev, och CV.

För frågor svarar vi gärna i telefon.
Dag Henning, VD
RE/MAX Sverige
M: 070-888 23 48
E: dag@remaxsverige.se


Intresserad? Skicka in din ansökan nedanför.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR:

Personligt brev/Meddelande