Bli franchisetagare

Vi erbjuder dig att bli en del av Europas och världens största nätverk av framgångsrika franchisetagare i 97 länder, samt få tillgång till en produktportfölj som ger er möjlighet att sälja och köpa fastigheter i alla länder där RE/MAX finns representerade, till exempel semesterbostäder i Spanien, Italien, Portugal m.m eller varför inte ha möjlighet att sälja bostäder i hela Sverige. Bara i Europa har vi över 1600 RE/MAX kontor och fler än 17000 mäklare, som kommer att bli dina samarbetspartners.

Detta ger dig unika möjligheter att kunna erbjuda dina kunder ett bredare produktsortiment och långsiktiga kundrelationer.

Som franchisetagare blir du ansvarig för att rekrytera och utveckla fastighetsmäklare, samt förse dem med de verktyg och det stöd som krävs för att de ska bli framgångsrika.

RE/MAX Sverige och RE/MAX Europe ger tillgång till unika utbildningsprogram, ett skräddarsytt affärssystem, marknadsföringsstöd och affärsutveckling, allt för att optimera er lönsamhet. Vårt mål är att ni ska kunna koncentrera er på att utveckla affärer, genom att vi underlättar det administrativa.

Våra franchise paket är varierande beroende ort, region och storlek på kontor. Vi är flexibla att hitta den rätta lösningen för dig.

Fyll i dina uppgifter i intresseformuläret nedan, så skickar vi mer information.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

RE/MAX & YOU United Entrepreneurs:

 

EUROPEISKA RE/MAX KONVENTET I ROM 2016

EUROPEISKA RE/MAX KONVENTET I BERLIN 2015

EUROPEISKA RE/MAX KONVENTET I BARCELONA 2014