Nyproduktion i Gascogne i södra Frankrike vid Golfbana!

1 900 000 kr Baserat på euro kurs

gascogne, 32140 Masseube, Frankrike, Massylva

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

Budgivning ej påbörjad


  • Storlek3 rok
  • Sovrum2
  • Badrum1
  • Boarea
  • ÄgandeformFriköpt, Internationellt - Villa

Beskrivning

Nybyggnation bredvid golfbana En unik kombination av historia, lugn och utrymme, liksom en golfbana på 30 hektar. Det kommer att byggas c:a 150 villor i detta område. I den första fasen, 45 lyxiga och rymliga villor med modeller A. A1, B, B1, C, C1, D samt E se bild. Kommer att vara en swimmingpool, två tennisbanor och naturligtvis golfbanan. Pris ifrån 1 900 000 SEK baserat på euro kurs


Fakta

Info

Det är ett val mellan 8 olika typer av villor i fas 1 kommer det vara modell 45 lyxiga och rymliga villor med olika modeller A. A1, B, B1, C, C1, D samt E se bild.

. Varje villa erbjuder gott om plats, de är byggda på traditionellt sätt och är föremål för tio-års garanti på konstruktion. De har en lyxig utrustning, samt en vacker terrass och en privat parkering på plats. Alla villor är avsedda att vara permanenta bostäder. 4 bostäder modeller är för närvarande redo att besökas.

Parken erbjuder en rad möjligheter till avkoppling : en fantastisk swimmingpool (med utsikt över Pyrenéerna), lekplatser för barn, en bowlinghall, vandringsleder, cyklar, en karusell (du kan också göra ridning i skogen). Det erbjuder dig även möjligheten att ta med din egen häst och ställa den i ladan för en kortare tid eller längre.

Det finns flera sjöar för vattensporter i närheten, och naturligtvis golfbana. skidbackar av Pyrenéerna är mindre än en timme resa (Bigorre, Saint Lary, Super Bagneres). Parken ligger 20 kilometer söder om Centrum, och är lätt att nå med de internationella flygplatserna i Pau,Tarbes och Toulouse.

Internationellt - Villa

Adressgascogne, 32140 Masseube, Frankrike
OmrådeMassylva
ÄgandeformFriköpt, Internationellt - Villa
Pris1 900 000 kr Baserat på euro kurs
Byggnadsår kommentarNyproduktion
Balkong

Driftskostnad

Summa0 kr/år

Fastighet

Byggnadsår
HissNej
Fönster
Värme
Ventilation
TV- Internet
Energiprestanda kWh/m²/år

Mer info

I södra Frankrike, i departementet Gers i hjärtat av regionen Midi-Pyrénées, flera villor för permanent bostäder byggs. Golf de Gascogne är en unik kombination av lugn och utrymme. Med flera kuriosa i det omgivande området och en timmes bilresa från Pyrenéerna. Eller, spela golf hela året på en golfbana bara bakom din villa och skidåkning i bra backar.

Omgivningen genomsyrad av en rik historia. De tre Musketörerna är särskilt från denna region. Autenticitet och den överlägsna kvaliteten garanteras. Detta är varför Området och din villa kommer att erbjuda all den komfort som är möjligt. Första-klass jo, naturligtvis!

På gränsen av Gers i den sydvästra delen av Frankrike ligger de Golf de Gascogne, golfbana 9 hål, i mitten av kullar och skogar. Fältet är öppet hela året, och patent fitness i Golf krävs INTE att spela golf här.

Gers är känt som landet av ljus och " det goda livet ". Den känsla av lycka att man känner när du surfar via Gers är förmodligen på grund av landskapet, en kuperad, mjukt ljus, till glädje för livet som omger traditioner och naturligtvis till kökets gourmet. Gers konto, i synnerhet, ett stort antal restauranger som serverar specialiteter från kända, såsom confiterad anka och ankbröst. De rätterna finns naturligtvis åtföljas av vin regionen, Saint-Mont eller Madiran

De Gascogne, eller det land Musketörerna, är en romantisk värld av slott, städer fort, hyddor och byar omgivna av väggar (Castelnaux). En riktig resa i genom tid, först till den romerska eran, då perioden av den suveräna och kadetter i Gascogne. Genom att gå genom de vägar och stigar och upptäcka monument, fördjupa dig i minnet av Gers, och du bor mitt i historien.

Domän Massylva utförs på ett land med över 30 hektar tillhör golf club Golf de Gascogne" till Byn, strax söder Auch. Det ger möjlighet att bygga villor i en vacker ram.


DIN KONTAKT

Mats Ekstrand

  • Office Manager / International Listing Agent
  • 010-221 82 83
  • 019-12 09 00
  • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.