Nybyggd två-plans villa med separat garage

25 000 kr kallhyra

Björnvägen, , Skogås

VISNINGAR


  • Storlek7 rum och kök
  • Sovrum4
  • Badrum2
  • Boarea150 m²
  • TypVilla - Uthyres
  • Hyra25 000 kr kallhyra

Beskrivning

Välkommen till en nybyggd villa som är nära till naturen, Internationella Engelska skolan, och 20 min från Stockholm city. Husets entré har en stor hall med plats för jackor och skor, smart förvaring under trapporna och ett badrum med dusch. Från hallen kommer man till ett stort rum med öppen planlösning mellan köket, vardagsrummet och ett mysigt tv/spelrum. Vardagsrummet har stora fönster som släpper in mycket dagsljus och en braskamin. Härifrån kommer man ut till en stor altan som går runt två sidor av huset för bästa möjlighet till solen under hela dagen. En stor grov entré/tvättstuga finns även på nedervåningen bredvid köket. På ovanvåningen finns fyra sovrum, ett stort relax/tv rum och ett stort badrum med badkar och dusch. Ett garage på 40 kvm finns på tomten med plats för en bil och en arbetsbänk. Uthyres till en familj, från jan 2019, omöblerad, ett år med goda möjligheter till förlängning. 2 månaders deposition. Driftskostn. tillkommer Intresserad? Skriv om dig.


Fakta

Bostad

AdressBjörnvägen
Område
KommunHuddinge
FörsamlingTrångsund-Skogås
ÄgandeformBostadsrätt, Bostad
Boarea150 m²
Pris25 000 kr kallhyra
Avgift25 000 kr/mån inkl.
EldstadBraskamin

Området

Huset är på gångavstånd från den nya Internationella Engelska skolan.  En busshållplats är 5 min promenad bort, som tar man till pendeltågsstation vid Skogås centrum.  Med tåget kommer man till Stockholm city centrum inom 20 minuter. Länna köpcentrum är nära med ett stort utbud av butiker och mataffärer.

Övrigt

Huset är en ”smarthus” med de nyaste finesser.  Här kan man sätta av och på värmen och lamporna från en app i din telefon.  I varje rum finns det internet/tv uttag.  Huset är uppvärmt med ett värmeluft system som är mycket kostnadseffektivt.  Golvvärme finns på hela bottenvåningen och i båda badrummen.

Hyresperiod

Huset uthyres till en familj, från mitten av januari 2019, omöblerad, ett år med goda möjligheter till förlängning.  2 månaders deposition erfordras.  Driftskostnader tillkommer.


DIN KONTAKT


Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.