Lyxlägenhet på bästa läge på Östermalm

20 000 kr

Grev Turegatan, Östermalm, Stockholm

VISNINGAR


  • Storlek2 rum och kök
  • Sovrum1
  • Badrum1
  • Boarea58 m²
  • TypVilla - Uthyres
  • Hyra20 000 kr
  • TillträdeJanuari 2018

Beskrivning

Väldigt fin tvåa på Östermalm med stor lyxkänsla. Nybyggd med exklusiva material. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, separat sovrum med ingång till en stor klädkammare. Franska balkonger med stora dörrar i både vardagsrum och sovrum. Lägenheten är utrustad med både diskmaskin och tvättmaskin. Uthyres möblerad i sex månader


Fakta

Hyresperiod

Uthyres i 6 månader

Om RE/MAX Uthyrning

Vi på RE/MAX Uthyrning har mångårig erfarenhet med uthyrning av privatbostäder. Vi erbjuder service och trygghet för både hyra och uthyrning, såväl i Sverige som övriga världen. Vi hjälper företag, bostadsinnehavare och hyresgäster att tryggt och professionellt länkas samman i en lyckad affär.

Bostad

AdressGrev Turegatan
OmrådeÖstermalm
KommunStockholm
FörsamlingHedvig Eleonora
ÄgandeformBostadsrätt, Bostad
Boarea58 m²
Pris20 000 kr
Avgift20 000 kr/mån inkl.
ByggnadstypFlerfamiljshus
TillträdeJanuari 2018


Central och attraktiv adress bland många vackra fastigheter med närhet till både Östermalmstorg, Stureplan och city. I kvarteren finns en välsorterad matbutik, ICA Esplanad och ICA Karlaplan samt många trevliga caféer och restauranger. Nära både Fältöversten och Sturegallerian med dess rika utbud av butiker och caféer mm. Humlegården, Tessinparken och Gärdets stora grönområden återfinns på kort promenadavstånd. Mycket bra kommunikation med bussar från Karlavägen och Valhallavägen och tunnelbana från Stadion och Karlaplan.

DIN KONTAKT

RE/MAX UTHYRNING


Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.