Lugn Kungsholms 2:a med slottsutsikt och strandpromenad

3 750 000 kr

Kungsholms Strand 165, 5tr, , Stockholm

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

Budgivning ej påbörjad


 • Storlek2 rum och kök
 • Sovrum1
 • Badrum1
 • Boarea45 m²
 • ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
 • Våning5
 • Byggnadsår1929

Beskrivning

Nyrenoverad bostadsrätt 2 rok i välskött brf på Kungsholms Strand 165 med fri utsikt över Karlbergs slott och Karlbergssjön. 45 kvm. Avgift 1932 kr/mån. Våning 5. Byggår 1929. Lugnt läge med strandpromenad utanför porten. Delvis öppen planlösning. Lägenhetsförråd.


Fakta

Område

Vid Kungsholmens långsträckta strandpromenader ligger din helfräscha citylya. Tvärsöver bryggor och fritidsbåtar på Karlbergssjön har du en fantastisk utsikt över Karlbergs slott. Längs strandens gröna pilallé kan du promenera, cykla eller jogga precis så långt du vill. Hela Kungsholmen runt, om du vill. Du får en skinande nyrenoverad och välplanerad lägenhet i ett av Stockholms lugnaste områden. Nära till allt city har att erbjuda men ändå i skuggan av hetsen.

Hall

Bakom den vita säkerhetsdörren möter dig en ljus hall med sober stavparkett. Vattenreflexerna från Karlbergssjön når ända hit. Plats för hatthylla och klädhängare samt skohylla, byrå och spegel. Väggar, tak och snickerier är vitmålade liksom de dörrspeglade innerdörrarna.

WC/duschrum

Formgivning a la 2018 med skinande raka linjer och hög kvalitet. Vitmålat tak. Helkaklade väggar i vitt med en vägg i gråskiktad sten som återkommer i golvets klinkers. Bredstrilande dusch bakom glas. Läcker svart handfatskommod med lådor. Stort belyst spegelskåp. Handfat och WC-stol i vitt, övrig utrustning i rostfritt.

Kök

Från hallen leds du in i kökets och vardagsrummets öppna planlösning med en sammanhållen ljus känsla. Här är livet praktiskt, ungdomligt, okomplicerat och socialt. Tak, väggar och snickerier i vitt. Köksytan definieras av det ljust grafitgrå klinkergolvet. Till vänster grafitgrå kyl/frys och städskåp i vitt. Plats för matbord för fyra precis vid det ljusa fönstret. Köksinredningens hyllor, överskåp och lådor utförda i raka, vita material med handtag i rostfritt. Här finns hällspis med ugn, diskmaskin, mikrougn i arbetshöjd samt diskho infälld i vit arbetsyta. Ljust blå kakelmosaik mellan arbetsyta och skåp.

Vardagsrum

Ytan utmärks av den ljusa fiskbensparketten och ljuset från vattnet utanför, reflekterat i det vita taket och väggarna. Kök och vardagsrum har varsitt ljust fönster med bred fönsterbräda över vita lamellradiatorer. Plats för soffgrupp med bord. Även skåp och hyllor samt mediecenter. Men den stora snackisen och upplevelsen är ändå utsikten över vattnet, mot Karlbergs slott och mot norra Vasastadens fasader.

Sovrum

Det lilla sovrummet ligger bakom glasade dubbeldörrar mot vardagsrummet. Den som vill sova längre får stänga ute morgonljuset med draperier. Ljust och vitt i tak, på väggar och snickerier samt fiskbensparkett. Plats för det nödvändigaste: En stor säng, litet sängbord och stol. Stänger du igen dörren mot hallen får du plats med en miniarbetsplats.

Bostadsrätt

AdressKungsholms Strand 165, 5tr
Område
KommunStockholm
FörsamlingVästermalm
ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
Boarea45 m²
Pris3 750 000 kr
Avgift1 932 kr/mån inkl. Värme, Vatten
Våning5
ByggnadstypFlerfamiljshus
Fönster2-glas
UppvärmningCentralvärme
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 172
Energiklass D
Balkong
Andel i förening3.16865%
PantsättningJa

Driftskostnad

El1 200 kr/år
Försäkring1 500 kr/år
Summa2 700 kr/år

Fastighet

Byggnadsår1929
HissJa
Fönster2-glas
VärmeCentralvärme
Ventilation
TV- InternetCom hem
Energiprestanda172 kWh/m²/år

Förening

NamnBrf Kungsholms Strand 165
Orgnr769616-9601
Äkta föreningJa
Lägenhetsnummer1502 och 1024
Jur. pers. tillåtsNej
Hemsida
E-post

Hus Fasad

Putsad sandgul fasad med gråputsat entréplan. Spröjsade tidsenliga tvåluftsfönster med vita bågar. Kvarteret är indraget från gatan och har en egen påfartsväg som kompletterar Kungsholms Strand nedanför. Parkeringsmöjligheter både för bil och cykel. Viss möjlighet till att hyra garageplats. Lummig innergård och trevliga utsiktsbalkonger i trapphuset.

Omgivningar

Stort utbud av kaféer, pubar, restauranger, matbutiker och shopping. Nära till Westermalmsgallerian vid Fleminggatan. Gott om gym och andra idrottsaktiviteter, inte minst Stadshagens idrottsplats. Service, omsorg och skolor har du också i närheten. Snett över Karlbergssjön har du utsikt över Karlbergs slott och bryggor och marinor kantar stränderna. Vid Karlbergskanalen har du koloniområdet Karlbergs Bro, ett av stadens äldsta. Direkt från porten har du tillgång till Kungsholmens unikt långa strandpromenader och joggingstråk.

Övrigt

Du har ditt lägenhetsförråd på vinden, liksom tvättstugan. På entréplanet cykelförråd och sopsortering. Föreningen har ett ambitiöst renoverings- och förbättringsprogram. Just nu finns inga planer på avgiftsförändringar. Vatten och värme ingår i avgiften.

Kommunikationer

Buss 65 har hållplats strax utanför porten. Närmaste T-bana finns vid Fridhemsplan och Stadshagen. De många busslinjerna på S:t Eriksgatan och Fleminggatan på gångavstånd. I övrigt goda möjligheter att använda cykeln för att ta sig fram.Tre minuter från E.4:an och tio minuters gångväg till centralen.

 

 

 

 

 


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

 • Real Estate Agent
 • 08-23 70 00
 • 070-723 10 40
 • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.