Ljust fyrarums radhus på friköpt tomt inbäddat i Sollentunagrönska

3 745 000 kr HBJ

Kanalvägen 14F, Töjnan, Sollentuna

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

3 850 000 kr

Bud Tidpunkt Budgivare
3 850 000 kr 22 Nov 09:57 Budgivare 6
3 800 000 kr 20 Nov 10:34 Budgivare 3
3 790 000 kr 15 Nov 21:36 Budgivare 4

  • Storlek4 rum och kök
  • Boarea104 m²
  • ÄgandeformFriköpt, Radhus/Kedjehus
  • Biarea0 m²
  • Tomtarea118 m²

Beskrivning

Vid Edsviken. 4-5 rok med 2 WC i radhus om 104 kvm i två plan på friköpt tomt. Skyddande vintergrönska mot gatan. Byggår 1957 Com hem basutbud och internet ingår i avgiften.


Fakta

Område

En kort promenad från Edsvikens vatten ligger denna gröna och skyddade fyrarummare om 104 kvm. Två WC och tre sovrum i en fräscht nyrenoverad radhusmiljö.  Ljust och öppet. Stort och modernt kök och generöst vardagsrum mot delvis vintergrön trädgård med däckad matplats. Goda förvaringsutrymmen. En lugn Sollentunavrå men bara en kort promenad från Sollentuna centrum, med ett av Stockholmsområdets största och mest moderna köpcenter. Goda kommunikationer med bland annat näraliggande pendeltågsstation.

Bottenplan/hall

Innanför den robusta ytterdörren ligger hallen med ljust duvblå väggar, klinkers i gulockra med vattenburen golvvärme, vitt tak och vita snickerier. En bred och djup förvaringsalkov ger gott om plats för ytterkläder och skor. I fonden ett stort garderobsutrymme bakom skjutdörrar. Via hallens välvda dörrbåge ser du rakt igenom vardagsrummet ut i den gröna trädgården.

WC

Hallens WC med högt placerat ljusinsläpp går helt i vitt, sånär som på golvets klinkers i gulockra. Handfat med kommod i vitt och WC-stol i vitt. Marmorkakel över handfatet och samt toalettspegel. Här finns vattenburen golvvärme.

Kök/matrum

Till höger om hallen har du det välutrustade och praktiska köket/matrummet, vitt tak med spotbelysning samt vita väggar och snickerier. Mot det ljusa fönstret en trevlig matvrå med plats för bord för 4-6 personer.  Häcken utanför fönstret ger ett gott insynsskydd.

Köket är välkomnande och sammanhållet med vita skåp, hurtsar och lådor med diskret profilering och välvda handtag i aluminium. Lister och övriga trädetaljer i körsbär. Marmorkakel mellan skåp och den marmorerade arbetsytan. Kyl/frys i rostfritt, hällspis med ugn och diskmaskin. Infälld diskbänk med två hoar.

Tvättstuga

Mitt emot köket finns tvättstugan, listigt  insmugen under trappan till övre våningen. Här finns tvättmaskin och torktumlare, arbetsyta med förvaring och ett skåp. Inredningen går i vitt. På golvet en blåmarmorerad våtrumsmatta.

Vardagsrum

Vardagsrummet är som en definition av ljust och välkomnande med hela den gröna trädgården i blickfånget. Vitt i tak, på väggar och snickerier samt ekparkett på golvet. Ett generöst glasparti med glasad spanjolettdörr täcker hela väggen.Låga och breda fönsterbänkar. Här finns plats för hela familjens sociala aktiviteter och för samvaro med vänner. Soffgrupp med bord och stolar, mediecenter, hyllor och skåp.  Och på sommaren är förstås trädäcket utanför en del av gemenskapen.

Övre plan/Trapphall

Via den öppna trappan kommer du upp på övre planet. Hallutrymmet går helt i vitt med ekparkett på golvet. I taket dimbar spotbelysning. Vackra vita spegeldörrar till samtliga rum. Här finns flera rymliga garderobsutrymmen och en rejält tilltagen klädkammare.

Sovrum

Det största sovrummet vetter mot sydväst och har tre stora fönster med vädringslucka. Vitt tak, gräddvita väggar och en kontrasterande fondvägg i svart och ekparkett. Plats för stor dubbelsäng, förvaringsmöbler, sittmöbler och sängbord. Dessutom en rad med mycket rymliga garderober.

WC/duschrum

Från trapphallen når du den privata avdelningens WC/duschrum. Snyggt, fräscht och renoverat med vitt tak, helkaklade väggar med diskret dekorbård och gråmelerade stenklinkers på golvet. WC-stol och handfat i vitt. Kommoden med vita spegeldörrar och ovanför ett speglat toalettskåp med praktiska hörnhyllor. Bakom glasdörr och glasvägg finns en dusch. Vattenburen golvvärme.

Sovrum

På andra sidan trapphallen ligger ytterligare två sovrum. Det största har tre fönster, vitt tak och grå väggar samt ekparkett på golvet. Även här får du plats med dubbelsäng, garderob och sittmöbler. Du får också plats med skrivbord. Såvida du inte vill inreda hela rummet som arbetsplats. Då får du ett mycket rymligt hemmakontor. Detta rum kan du lätt dela upp till två rum.

Sovrum

Det något mindre sovrummet intill har två ljusa fönster, vitt tak, ljust duvblå väggar och ekparkett. Vita snickerier förstås. Det här är det intimaste rummet. Plats för enkelsäng, hyllor, förvaringsmöbel och sittplats.

Radhus/Kedjehus

AdressKanalvägen 14F
OmrådeTöjnan
KommunSollentuna
FörsamlingSollentuna
ÄgandeformFriköpt, Radhus/Kedjehus
FastighetsbeteckningTRAPPAN 38
Boarea104 m²
Tomtarea118 m²
Pris3 745 000 kr HBJ
ByggnadstypTvåplanshus
FasadTrä
TakEternit
StommeTrä
BjälklagTrä
GrundläggnBetongplatta
Vatten och avloppKommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme ingår i avgiften
VentilationSjälvdrag
Pantbrev antal: 2
Summa Pantbrev: 268000Kr


Driftskostnad

El3 000 kr/år
Samfällighet32 400 kr/år
Försäkring3 800 kr/år
Summa39 200 kr/år

Samfällighetens hemsida

http://trappan.info/wordPress/

Hus och fasad

Ljust pilgrön träfasad med vit liggande träpanel på bottenplanet samt vita snickerier. Trädgård i sydväst med skyddande plank mot grannar och hög insynsskyddande häck mot gatan. Regnskyddad ingång från gårdssidan och även där häck och mur mot grannfastigheten. Robust svart takbeläggning i Eternit. Mot söder markiser över samtliga fönster.

Trädgård

Delvis vintergrön med murgröna, bärbuskar och fruktträd samt gräsmatta. Litet trädgårdsskjul i ljust grönt och kompost. Mot husets glasparti ett brett trädäck med plats för matbord för 4-6 personer. Längs däcket ett högt plank mot grannarna, resten trästaket.m och mot norr. Restid till Stockholms city ungefär 15 minuter.

Övrigt

En kort promenad från huset ligger Sollentuna centrum. Vid sidan av ett av Stockholms största köpcenter har du tillgång till bred service, restauranger, skolor och förskolor, vård och omsorg, simhall och idrottshall, bibliotek, motionsspår, fritidsgårdar och föreningsliv. (2011 vann Sollentuna centrum ett internationellt pris för sitt centrumitbud.) Parkering hittar du utanför ditt hus alternativt garaget.  Stor lekplats och liten fotbollsplan ca 100 meter bort.

Kommunikationer

En kort promenad till Sollentuna centrum ger dig tillgång till fler än tio busslinjer. Annars är nog pendeltågsstationen din bästa länk både in till Stockholm och mot norr. Restid till Stockholms city ungefär 15 minuter. Alternativt tar du bussen som finns 150 meter bort till T-banan i Kista Centrum / Vällingby, Barkarby Outlet och Järfälla

 

Servitut

AVTALSSERVITUT VÄRMECENTRAL MM, Last
1, 1960-04-06

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 810 000 kr
Mark, värde: 1 255 000 kr
Summavärde: 2 065 000 kr

Taxeringsår: 2015
Byggår: 1957
Värdeår: 1957

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Sollentuna TUREBERG GA:17
fnr_010218279


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

  • Real Estate Agent
  • 08-23 70 00
  • 070-723 10 40
  • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.