Enastående villa med högt läge och pool

21 978 000 kr

Mombarcaro, Piemonte, Mombarcaro

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

Budgivning ej påbörjad


  • Storlek7 rum och kök
  • Sovrum4
  • Badrum6
  • Boarea400 m²
  • ÄgandeformFriköpt, Internationellt - Villa
  • Byggnadsår2013

Beskrivning

Villan är byggd 2013 med material av hög kvalitet i harmoni med naturen och ligger i hjärtat av Langhe i Piemonte. Fastigheten är byggd i två plan och har gott om naturligt ljus tack vare genomgående stora fönster. Boytan består av matsal, kök, vardagsrum, 4 stora sovrum, alla med egna badrum och ytterligare 2 badrum. Inredningen är i en minimalistisk och modern stil, Den stora utomhuspoolen och bastun erbjuder avkopplande stunder och de många terasserna ger möjlighet att njuta av den italienska solen oavsett tid på dagen. Strukturen är gjord helt i mycket vacker sten och hela fastigheten är belyst exteriört.


Fakta

Internationellt - Villa

AdressMombarcaro
OmrådePiemonte
ÄgandeformFriköpt, Internationellt - Villa
Boarea400 m²
Tomtarea2000 m²
Pris21 978 000 kr
ByggnadstypTvåplanshus
Fönster2-glas
UppvärmningGasvärme
Balkong

Driftskostnad

Summa0 kr/år

Fastighet

Byggnadsår2013
HissNej
Fönster2-glas
VärmeGasvärme
Ventilation
TV- InternetParabol
Energiprestanda kWh/m²/år


Piemonte (piemontesiskaPiemont) är en region i nordvästra Italien. Den omfattar 25 400 km² och har ungefär 4,4 miljoner invånare (2016). Före år 1860 var det kungariket Sardiniens huvuddel. Regionhuvudstad är Turin. Piemonte omges på tre sidor av AlpernaValle d'Aosta åt nordväst hör både historiskt och geografiskt till Piemonte, men utgör en autonom region. I norr gränsar Piemonte till Schweiz, i väster till Frankrike, i söder till Ligurien, i sydöst till Emilia-Romagna och i öster till Lombardiet.

Piemonte är indelad i åtta provinser, av vilka sju är namngivna efter sin största stad: AlessandriaAstiBiellaCuneoNovaraTorinoVerbano-Cusio-Ossola och Vercelli. Ett par andra viktiga städer är Moncalieri och Rivoli.

Piemontes slätter är bördiga jordbruksområden, där man odlar veterismajs och vindruvor. Regionen är en av Italiens stora vinregioner. Mer än hälften av dess 70 000 hektar vingårdar har beteckningen DOC. Några kända viner är BarberaBaroloBarbaresco och Dolcetto. Regionen har också stora industriområden, bland annat i Turin där man tillverkar FiatKälla: Wikipedia

DIN KONTAKT

Jenny Pehrson

  • International Listing Agent for Italy
  • 070-753 04 25
  • 070-753 04 25
  • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.