Citysmart Sofo-tvåa till fast pris! Först till kvarn!

3 650 000 kr Fast pris först till kvarn!

Hallandsgatan 50B 1tr ta till vänster, Södermalm, Stockholm

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

Budgivning ej påbörjad


 • Storlek2 rum och kök
 • Sovrum1
 • Badrum1
 • Boarea38 m²
 • ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
 • Våning1
 • Byggnadsår1928

Beskrivning

Citysmart Sofo-tvåa vid Söders parkstråk! Nyrenoverad med trägolv och hög takhöjd, vacker innergård. vindsförråd.


Fakta

Hall

Här är det citysmart från första stund. Ljuset från öster flödar rakt in i hallen, som ger dig stora kreativa möjligheter. Plats för klädhängare och skohylla men också för mat- och frukostbord för fyra. Utan att det blir trångt. Vill du i stället ha en liten arbetsplats med skrivbord här går det bra. Vill du skärma av mot ytterdörren drar du för ett draperi. Hallen går helt i vitt förutom den mörkbetsade ekparketten.

WC/dusch

Bakom en helvit spegeldörr ligger det Sofo-läckra WC-utrymmet med vitt tak och helkaklade vita väggar samt fondvägg i svart. Svarta golvklinkers.  Dusch med trendig bredstril bakom glasdörrar. Vit WC-stol och vitt handfat med helsvart kommod. Hög spegel och väggkrokar.

Kök

Köket är hjärtat och den geniala nyckeln till trivseln här. Redan från hallen ser du det smarta innefönster som förbinder köket med ljuset från gatan utanför. Från det cremevita linoleumgolvet till det vita taket andas ljus och luft. Helkaklad vägg i vitt och i övrigt vita väggar och snickerier.

Gasspis med ugn med rostfri spisfläkt ovan. Oval infälld diskbänk. Kyl/frys och diskmaskin. Tålig arbetsyta i vitt. Ovanför öppna och praktiska konsolhyllor i vitt. På motstående sida skåp, hyllor och lådor i stilrent enkelt utförande, också vita.

Vardagsrum

Ljust med vitt tak, vita väggar och snickerier. Tvåluftsfönster mot öster med djup nisch och fönsterbräda. Vita radiatorer i original. Mörkbetsad ekparkett. Plats för soffgrupp med bord och skåp eller hyllor, samt ditt mediecenter. Tre fräscht vita garderober ger dig extra förvaring, förutom den fasta garderoben bakom vit spegeldörr. Obligatorisk internetanslutning 125kr/mån tillkommer på avgiften.

Sovalkov

Sovalkoven är just precis det: Ett litet rum där du sover och med plats för det allra viktigaste: en säng. Rummet går helt i vitt med en accent i den svarta fönsterramen mot köket. Fönstret mot gatan släpper in morgonljuset i din ombonade sovalkov. Betsad ekparkett på golvet.

Bostadsrätt

AdressHallandsgatan 50B 1tr ta till vänster
OmrådeSödermalm
KommunStockholm
FörsamlingKatarina
ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
Boarea38 m²
Pris3 650 000 kr Fast pris först till kvarn!
Avgift2 101 kr/mån inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV bas
Våning1
ByggnadstypFlerfamiljshus
Fönster2-glas
UppvärmningFjärrvärme
Status energidekl.Utförd
Datum
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 140
Energiklass C
Balkong
Andel i förening0.42604%
PantsättningJa
FörrådKällarförråd

Driftskostnad

El1 800 kr/år
Försäkring1 800 kr/år
Summa3 600 kr/år

Fastighet

Byggnadsår1928
HissNej
Fönster2-glas
VärmeFjärrvärme
Ventilation
TV- InternetOwn-It
Energiprestanda140 kWh/m²/år

Förening

NamnVågskivan
Orgnr702002-5503
Äkta föreningJa
Lägenhetsnummer131 och
Jur. pers. tillåtsNej
Hemsidahttps://www.hsb.se/stockholm/brf/vagskivan/om-foreningen/
E-postvagskivanbrf@gmail.com

Citysmart Sofo-tvåa vid Söders parkstråk

Det är lite mini-New York över miljön. Lyan ligger vid Rosenlundsparken och Söders gröna parklabyrint. Den ljusa lägenheten är utrymmessmart och personlig med en tydlig estetisk kick. Du får uppdaterad modernitet med en krydda stilrent 1920-tal. Högt i tak och mörkbetsad ekparkett samt skinande nya köks- och WC-utrymmen. Utanför har du hela Sofo med restauranger, nöjen, kultur och shopping men också ett tillbakalutat Söderlugn. Du får en lägenhet som är estetiskt komplett men med utrymme för egna kreativa lösningar.

Hus och fasad

Välhållet femvåningshus från 1927, rappat i ljust blått, med svarta plåtdetaljer och vita 2-luftsfönster med spröjs. Vacker trädbevuxen innergård. Din lägenhet ligger på första våningen men högt över gatuhöjd och nyfikna blickar.

Omgivningar

Äta hemma eller ute? Du har krogar, caféer och restauranger runt omkring dig, liksom shopping, kulturutbud och samhällsservice. Du bor lugnt och avskilt i en labyrint av parker men ändå bara ett stenkast från Söders folkliv. Ett brett utbud av kommunikationer ger dig Skanstulls T-bana samt Ringvägen.


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

 • Real Estate Agent
 • 08-23 70 00
 • 070-723 10 40
 • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.