Charmig och välplanerad etta på Östermalm

13 000 kr

Skeppargatan, Östermalm, Stockholm

VISNINGAR


  • Storlek1 rum och kök
  • Sovrum1
  • Badrum1
  • Boarea42 m²
  • TypVilla - Uthyres
  • Hyra13 000 kr
  • TillträdeTillträde 1:a maj

Beskrivning

Sekelskifteslägenhet med högt i tak och kakelugn. I lägenheten finns ett separat fullt utrustat kök med diskmaskin och mindre sittplats. Badrum med badkar. Lägenheten är modern men med bevarad charm på Östermalm. Lägenheten hyrs ut omöblerad och kan hyras under lång tid.


Fakta

Hyresperiod

Tillträde 1:a maj 

Uthyres minst 12 månader

Om RE/MAX Uthyrning

Vi på RE/MAX Uthyrning har mångårig erfarenhet med uthyrning av privatbostäder. Vi erbjuder service och trygghet för både hyra och uthyrning, såväl i Sverige som övriga världen. Vi hjälper företag, bostadsinnehavare och hyresgäster att tryggt och professionellt länkas samman i en lyckad affär.

Bostad

AdressSkeppargatan
OmrådeÖstermalm
KommunStockholm
FörsamlingHedvig Eleonora
ÄgandeformBostadsrätt, Bostad
Boarea42 m²
Pris13 000 kr
Avgift13 000 kr/mån inkl.
ByggnadstypFlerfamiljshus
EldstadKakelugn
TillträdeTillträde 1:a maj


Central och attraktiv adress bland många vackra fastigheter med närhet till både Östermalmstorg, Stureplan och city. I kvarteren finns en välsorterad matbutik, ICA Esplanad och ICA Karlaplan samt många trevliga caféer och restauranger. Nära både Fältöversten och Sturegallerian med dess rika utbud av butiker och caféer mm. Humlegården, Tessinparken och Gärdets stora grönområden återfinns på kort promenadavstånd. Mycket bra kommunikation med bussar från Karlavägen och Valhallavägen och tunnelbana från Stadion och Karlaplan.

DIN KONTAKT

RE/MAX UTHYRNING


Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.