Centrumnära framtidsboende vid Bällstaviken

2 495 000 kr /HBj

Hamngatan 13B, Sundbyberg, Sundbyberg

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

2 520 000 kr

Bud Tidpunkt Budgivare
2 520 000 kr 25 Feb 18:50 Budgivare 2
2 500 000 kr 18 Feb 12:25 Budgivare 1

  • Storlek1.5 rum och kök
  • Boarea40.5 m²
  • ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
  • Våning2
  • Byggnadsår2017

Beskrivning

Bostadsrätt Hamngatan 13B Sundbyberg, 2 tr.1,5 rok i öppen planlösning med sovalkov. 40.5 kvm. Hög takhöjd, balkong med utsikt mot Bällstaviken. Hiss. Byggår 2017


Fakta

Hall

Bakom den grafitgrå, släta ytterdörren har du hallen med praktisk klädhängare och skohylla. Här, liksom i resten av lägenheten är det befriande ljust och öppet och solljuset från fönster och balkong välkomnar. Vita tak och vita väggar i hela lägenheten. Breda och ljusa askgolv och golvlister i ask. Här finns även två rymliga inbyggda garderober för extra förvaring.

 

 

WC/duschrum

Rymligt, ljust och cityskinande med helkaklade vita väggar och vit klinkers på golvet med elektrisk golvvärme. Spotbelysning i taket. WC-stol och handfat med kommod i vitt, samt tvättmaskin och torktumlare. Material och utrustning av hög kvalitet. Bredstrilande dusch bakom glasväggar. Badrumsspegel infälld i nisch ger bra förvaring av toalettartiklar. Här finns elektrisk golvvärme.

Kök & matplats

Det välutrustade köket i öppen planlösning ligger längs väggen från hallen. Gott om ljusa lättskötta städskåp, skåp, hyllor och lådor med diskreta handtag i rostfritt smälter väl in i den trendigt återhållsamma inredningen. Som taget ur ett livsstilsmagasin. Hällspis med ugn i vitt, mikrovågsugn i arbetshöjd och diskmaskin. Spis och diskho infälld i den vita och tåliga arbetsytan som får sitt ljus från spotbelysning i överskåpen. Bekvämt placerade eluttag för kaffemaskin och extra köksutrustning. Det ljusa askgolvet är genomgående i hela lägenheten.

 

Vardagsrum

Vardagsrummet har två delar. Det första vetter mot balkongdörren och glaspartiet mot sydost. Här finns plats för matbord för fyra eller sex personer. En smart placerad vägg i rummets mitt ger extra rumskänsla och möjlighet att skilja matplatsen från resten av rummet. Det generösa fönstret med fönsterbräda av carraramarmor binder ihop rummet med balkongen. Lågt placerade och lättskötta radiatorer i vitt.

Den andra delen av vardagsrummet, bakom halvväggen, har plats för en liten sittgrupp med bord, mediecenter och hyllor. Även här finns ett fönster som skänker extra ljus. Här kan du sitta och läsa eller ta en kopp kaffe efter middagen. Fiber bredband finns som är obligatoriskt och kostar 208 kr/mån dit det även går att koppla IP-telefoni.

Sovalkov

Insmuget i hörnet har du din sovalkov som ger plats till en dubbelsäng. Även här vita väggar och vitt tak. Vid fotändan har du rymliga garderober där kläderna hängs utom synhåll för gäster.

Balkong

Hela åtta kvadratmeter balkong i sydostläge med utsikt över Bällstaviken, båtlivet och strandpromenaden. Fasaden klädd i cederträ liksom balustraden utvändigt. Invändigt i grafitgrå metall med insynsskydd. Betonggolv. Här utökar du din boyta med en ombonad uteplats. Kafébord och stolar får plats liksom odlingslådor för blommor och kanske en grönsaksodling.

Bostadsrätt

AdressHamngatan 13B
OmrådeSundbyberg
KommunSundbyberg
FörsamlingSundbyberg
ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
Boarea40.5 m²
Pris2 495 000 kr /HBj
Avgift2 193 kr/mån inkl. Vatten
Våning2
ByggnadstypFlerfamiljshus
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
Status energidekl.Beställd
Datum
BalkongBalkong
PantsättningJa
FörrådKällarförråd
TillträdeEfter överenskommelse.

Driftskostnad

El1 800 kr/år
Försäkring1 800 kr/år
Övrigt1 800 kr/år
Summa5 400 kr/år

Fastighet

Byggnadsår2017
HissJa
Fönster3-glas
VärmeFjärrvärme
Ventilation
TV- InternetFiber
Energiprestanda kWh/m²/år

Förening

NamnBällstaån
Orgnr769627-7487
Äkta föreningJa
Lägenhetsnummer010 och
Jur. pers. tillåtsNej
Hemsida
E-post

Trä är ett framtidsmaterial!

Trä är ett framtidsmaterial. Levande, hållbart och trendigt. Den vackert cederklädda fasaden på det här nybyggda huset vid Bällstaviken har fått stor uppmärksamhet och miljöomtanken är hög. Du får rymd och ljus i ett rum och kök med sovalkov i öppen planlösning som ändå ger separata rumsavdelningar genom smart arkitektur. Ljus och inbjudande inredning med högkvalitativa materialval och topputrustat kök. Gemensamhetslokaler med bastu och festlokal ligger mot vattnet. Den stora balkongen ger dig direkt kontakt med Bällstavikens vatten. En lugn och grön miljö men bara en kort promenad från Sundbybergs charmiga stadskärna med stort kommersiellt utbud samt tvärbana, pendeltåg, fjärrtåg och bussar.

Hus & Fasad

Fasaden klädd i stående cederträ med levande färgvariationer. Ceder används även i balkongbalustraderna. 8-våningshus. Lättskötta fönster som ger ljus i hela lägenheten. Gemensamhetslokaler, förråd och parkering i entré- och källarplan.

Omgivningar

Bällstavikens strandpromenad och bryggor ger dig närkontakt med vattnet. Du kan lätt promenera till city och ett stort utbud av matbutiker, shopping, kultur, restauranger och nöjen. Kommunikationerna är mycket goda i Sundbyberg. Du har både tvärbana, pendeltåg, fjärrtåg och en bred meny med busslinjer som snabbt kan ta dig in till Stockholms city eller ut i landet. Du får både stadskultur och gröna strövområden utanför knuten. Möjligheterna till rekreation, sport- och fritidsaktiviteter är mycket goda.

Övrigt

Modern och miljövänlig ventilation och uppvärmning ger jämn och god värme. Medieskåp för IT och telefoni finns i lägenheten. Grovtvättstuga i huset. Cykelförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar/rullstolar. Golvvärme i alla våtrum. I avgiften ingår värme, kallvatten och bredband. Varmvatten, el och IT-utbud debiteras per lägenhet av HSB brf Bällstaån. Fyra lokaler för kommersiell verksamhet finns att hyrOmgivningar.

Område

Bällstavikens strandpromenad och bryggor ger dig närkontakt med vattnet. Du kan lätt promenera till city och ett stort utbud av matbutiker, shopping, kultur, restauranger och nöjen. Kommunikationerna är mycket goda i Sundbyberg. Du har både tvärbana, pendeltåg, fjärrtåg och en bred meny med busslinjer som snabbt kan ta dig in till Stockholms city eller ut i landet. Du får både stadskultur och gröna strövområden utanför knuten. Möjligheterna till rekreation, sport- och fritidsaktiviteter är mycket goda.


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

  • Real Estate Agent
  • 08-23 70 00
  • 070-723 10 40
  • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.