Bostadsrätt 2 rok med generös balkong i Alby

1 400 000 kr /Högstbjudande

Albyvägen 19, 4tr, Alby, Norsborg

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

1 660 000 kr

Bud Tidpunkt Budgivare
1 660 000 kr 27 Jan 18:19 Budgivare 5
1 655 000 kr 27 Jan 12:57 Budgivare 2
1 650 000 kr 27 Jan 11:57 Budgivare 4

  • Storlek2 rum och kök
  • Sovrum1
  • Badrum1
  • Boarea64.5 m²
  • ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
  • Våning4

Beskrivning

Bostadsrätt 2 rok med generös balkong i Alby, Albyvägen 19, 4 tr. 64,5 kvm. Avgift 4.480 kr/mån. Byggår 1988-1990. Utsikt över träd, grönska och boendelandskap. Lugnt och högt läge. Delvis öppen planlösning.


Fakta

Hall

I den soliga och rymliga hallen samlas allt ljus från lägenheten via tre dörröppningar. Vitt i tak och på väggar, förutom den sobert fondtapetserade väggen mittemot ingången. Vita snickerier och linoleum i gulockra på golvet. God förvaring i tre stora vita garderober och en rymlig inbyggd klädkammare i hallkorridoren . Du har dessutom plats för hatthylla, skoställ, hallbyrå och -bord.

Vardagsrum

Här har du, som sig bör, det ljusaste rummet som upplyses av solen från två väderstreck i det vinklade utsprånget mot balkongen. Mörkt lövträgolv, vitt i tak och svagt tonade väggar. Här kan du sitta i din soffgrupp, dricka kaffe och titta på film eller lyssna på musik. Plats alltså för en rejäl soffgrupp med bord, mediecenter, hyllor, stolar och byrå. Sommartid lockar dig säkert värmen och ljuset ut på balkongen som är en förlängd del av ditt vardagsrum.

Köket

Köket bredvid sovrummet är praktiskt och lättskött med omedelbar och öppen kontakt med matplatsen. Vita väggar, tak och snickerier samt linoleum på golvet. Bakom en rad släta vita hurtsar, lådor och skåp döljer sig goda förvaringsmöjligheter. Diskreta knoppar och handtag i rostfritt. Längs ena väggen diskmaskin, bred diskbänk och spis med spisfläkt och längs den andra fullhöjds kyl, frys, städskåp och arbetsbänk, allt i vitt med kontrastlister i trä. Ytan mellan arbetsyta och bänkar helkaklad i vitt.

Matplats

Matplatsen ligger i kökets förlängning och badar i solljus utan att ge insyn. En vilsam och mysig frukost- och middagsplats. Två fönsterpartier i två vädersträck står för ljuset som skapas genom en intelligent burspråkslösning. Matrum och vardagsrum vinklas ut liksom fören i en båt. Vitt i tak och diskret randad tapet i vitt och ljus plommon. Här har du plats för bord och stolar för fyra. Lättskötta radiatorer och fönsterbänk i vitt, liksom i resten av lägenheten.

Balkong

Även balkongen är vinklad som båten på en för och ger dig god utsikt över träd och gräsmattor och modern arkitektur. Söder-västerläge. Här kan du sätta din balkonggrupp med stolar och bord och njuta av kaffe eller en sval drink. Balkongräcket är täckt till sitthöjd men sitter du ned har du god utsikt genom den övre glasförsedda delen. Barfotavänlig astroturf på golvet. Den som gillar odling har gott om plats för växter på den blombänk som löper längs hela räcket.

Sovrum

Sovrummet vid sidan får generöst med ljus från fönstret och från fönsterpartierna i det angränsande matrummet. Ingång från hall och från matrum. Vitt i tak och på snickerier. Linoleum i gulockra på golvet. Fondväggen är tapetserad i en havsvattennyans mellan marinblå och grön. Du får plats med en bred dubbelsäng, förvaringsmöbler och sittplatser eller bokhyllor. Du kan lätt stänga igen för att få lugn och ro.

WC/Bad

Du behöver inte trängas i det här luftiga badrummet. Taket är vitt och väggarna helkaklade i vitt med grå dekorbård. Våtrumsmatta i gulockra. Badkar, WC-stol och handfat i vitt porslin med rostfria kranar och utkastare. Vit kommod med stora lådor och spegelskåp ovanför, krönt av tre ljuskällor som förstärker det ljusa intrycket. Handdukstork.

Bostadsrätt

AdressAlbyvägen 19, 4tr
OmrådeAlby
KommunBotkyrka
FörsamlingBotkyrka
ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
Boarea64.5 m²
Pris1 400 000 kr /Högstbjudande
Avgift4 480 kr/mån inkl. Värme, Vatten
Våning4
ByggnadstypFlerfamiljshus
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
Status energidekl.Utförd
Datum
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 156
Energiklass D
BalkongBalkong
Andel i förening0.95780%
PantsättningJa

Driftskostnad

Försäkring2 400 kr/år
Summa2 400 kr/år

Fastighet

Byggnadsår
HissJa
Fönster3-glas
VärmeFjärrvärme
Ventilation
TV- Internet
Energiprestanda156 kWh/m²/år

Förening

NamnRiksbyggen BRF Albyhus nr 1 Stockholm
Orgnr716419-6110
Äkta föreningJa
Lägenhetsnummer24 och 1401
Jur. pers. tillåtsNej
Hemsida
E-postkontakt@svenskbrf.se

Omgivningar

Alby ger dig både service, omsorg och kommersiellt utbud, såväl som kultur och historia. Här finns flera förskolor, Kvarnhagsskolan, idrottshall, idrottsplats fotbollsplan, koloniområde och fritidsområden. Vid Albysjön har du en småbåtshamn och badmöjligheter. Kulturskolan Subtopia härbärgerar bland annat Cirkus Cirkör. Det kommersiella utbudet hittar du i centrum, vid Tingstorget.

Är du intresserad av historia finns Alby gård med rötter i medeltiden, Älvesta herrgård och en fornborg. Alby är långt ifrån ett modernt påfund. Den gamla Göta landsväg gick genom området och här passerade alla som skulle till Stockholm från de södra landskapen.

Ljusmaximerat nutidsboende i historiska Alby

Alby är historia och nutid i ett. Du får en skinande samtidslägenhet om 2 rok i ett historiskt landskap med grönska och vatten i lantligt samspel. Lägenheten skjuter ut sina fönsterpartier och sin stora balkong som fören i ett skepp som samlar solljuset och sprider det inåt. Till det får du samvaro och miljö i spännande Alby. Vård, omsorg, shopping, natur och idrott är det väl försett med, liksom kommunikationer till city och andra kommundelar. Albysjöns omgivningar med småbåtshamn,  badmöjligheter och gröna fritidsområden ger goda möjligheter att uppleva, bada, promenera eller jogga. Herrgårdarna Alby gård och Elvesta gård har båda rötter i medeltiden och visar att Alby långtifrån bara är ett påfund från nutiden.

Hus och fasad

Huset är samtidigt stramt och lekfullt med en huskropp i varierande nivåer med tegelfasad i gult och rött tegel med vita balkongräcken och fasaddetaljer. Stora och lättskötta fönster som ger gott ljusinsläpp – men begränsad insyn. Du får utsikt över lummiga träd, buskhäckar och rabatter. De hus du ser bakom grönskan ger en extra dimension med sin fantasifulla färgsättning.

Kommunikationer

Alby har en bred meny med kommunikationer. Med tunnelbanans linje 13 tar du dig från Alby Centrum till Slussen på en knapp halvtimme. Väljer du pendeln tar du dig med buss till Tumba station. Från Alby går också flera busslinjer till omkringliggande områden. Väljer du slutligen bil tar dig E4 in till staden på 20 minuter.

Övrigt

Kabel–TV-anslutning, och bredband via ComHem. Cykelförråd finns samt tvättstuga och altan med grillplats. Garageplats går att hyra.


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

  • Real Estate Agent
  • 08-23 70 00
  • 070-723 10 40
  • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.