Bo på lugna gatan mitt i pulsens SoFo

5 650 000 kr /Högstbjudande

Kocksgatan 11, 4 tr, SoFo, Stockholm

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

0 kr

Bud Tidpunkt Budgivare

 • Storlek3 Rok
 • Sovrum2
 • Badrum1
 • Boarea79.5 m²
 • ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
 • Våning4
 • Byggnadsår1974

Beskrivning

Bostadsrätt, 3 rok om 79,5 kvm med inglasad balkong och två WC på Kocksgatan 11 i välskötta brf Vägaren på Södermalm. Möjlighet att hyra ut rum med egen ingång.


Fakta

Hall/inglasad balkong

Lägenheten ligger i den ostörda änden av en loftgång och den ljusa hallen är samtidigt en rymlig inglasad balkong med utsikt mot den lummiga gården. Ljust tak och vita väggar inramade av nötbetsade foder. På golvet ljus stavtrall. Bra plats för ytterkläder, cykel, barnvagn och andra skrymmande saker. Du har också plats för odlingslådor och cafémöbler. Två ytterdörrar – uthyrningsmöjlighet.

 

Matplats

Du kommer direkt in i det ljusa matrummet som ligger i fil med kök och vardagsrum, öppet och perfekt för social samvaro. Vitt i tak, på väggar och snickerier och lövträparkett med mörka inslag som skapar bambukänsla. Plats för matbord för fyra personer. Tre ljusa fönster ut mot balkongen.

Kök

Till vardagsrummet kan du välja två vägar – genom en korridor med vita skåp och hallförvaring  – eller genom köket. Överallt vitmålat i tak, på väggar och snickerier och mörk parkett på golvet. Ett smart skjutdörrsystem gör att du kan stänga igen mot matrummet. Det praktiska köket är välförsett med vita skåp, hurtsar och hyllor med diskreta metallknoppar. Kyl och frys, hällspis med ugn och spisfläkt. Ytan mellan skåp och arbetsyta kaklat i medelhavsblått. Mitt emot diskbänken ytterligare en arbetsyta med lådhurts och skiva av stavlimmat trä. En vit spaljevägg både skärmar av och släpper in ljus från angränsande ytor. Om du så önskar kan du göra en köksö och få en ännu öppnare planlösning.

 

Vardagsrum

Det rymliga vardagsrummet är lika fräscht vitt som allt annat, med den spännande ”bambuparketten” på golvet. Fyra höga och ljusinsläppande fönster mot söder. Plats för soffgrupp, bord, bokhyllor, medieanläggning och ytterligare sitt- och förvaringsmöbler.

Sovrum 1

Från vardagsrummet kommer du in i ett stort sovrum med fönster mot söder. Rummet helt i vitt och med ljus stavparkett. Plats för dubbelsäng, sittmöbler, hyllor och en liten arbetsplats. Längs ena kortväggen en hel garderobsvägg i vitt.

Badrum/Wc

Bredvid sovrummet ligger det stora WC/badrummet med vitt tak och helkaklade väggar i vitt samt dekorband i lejongult. Svart våtrumsmatta. Badkar, WC-stol och handfat i vitt. Spegelskåp med armatur ovan handfatet.  Handdukstork, krokar och duschstång i rostfritt. Torkställning ovan badkaret.

 

Sovrum 2

Det andra sovrummet vetter mot innergården och ger möjlighet till ett eget, separat boende med egen WC/dusch och hylla med krokar för ytterkläder. Rummet har plats för både säng, arbetsplats, hyllor och sittmöbler och går helt i vitt. På golvet fibermatta. Stor inbyggd garderob i ena hörnet.

 

WC/Duschrum

Den lilla toaletten har vitt tak, ljus stänktapet och svart våtrumsmatta. WC-stol och handfat med spegel och hylla i vitt. Här finns också en praktisk duschkabin. Dörr både mot sovrum och korridor.

 

Bostadsrätt

AdressKocksgatan 11, 4 tr
OmrådeSoFo
KommunStockholm
FörsamlingKatarina
ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
Boarea79.5 m²
Pris5 650 000 kr /Högstbjudande
Avgift1 921 kr/mån inkl. Värme, Vatten, El
Våning4
ByggnadstypFlerfamiljshus
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
VentilationMekanisk till- och frånluft
BalkongEgen uteplats
Andel i förening0.61957%
PantsättningJa
FörrådKällarförråd

Driftskostnad

Försäkring3 000 kr/år
Summa3 000 kr/år

Fastighet

Byggnadsår1974
HissJa
Fönster3-glas
VärmeFjärrvärme
VentilationMekanisk till- och frånluft
TV- InternetOwnit/Com hem
Energiprestanda kWh/m²/år

Förening

NamnVägaren
Orgnr702002-5701
Äkta föreningJa
Lägenhetsnummer99-2560-1-112-1 och 1404
Jur. pers. tillåtsNej
Hemsida
E-post

Platsen

Du kan knappt tro att du bor i SoFo-land. På ena sidan i denna ljusa, genomgående lägenhet har du lilla Kocksgatan och på den andra en stor grön innergård. Ändå är du bara ett hundratal meter från pulsen på Medborgarplatsen och Götgatan. Du får fyra mycket välplanerade rum och kök med delvis öppen planlösning samt två WC – ett med dusch ett med bad. En ljus och inglasad balkong får du på köpet. Därtill möjligheten att hyra ut ett rum med egen ingång. Service, kommunikationer, nöjen, shopping? Allt finns runt knuten.

Hus fasad

Huset från 1974 är byggt i nyfunkisstil med raka linjer, lättskötta fönster och välplanerade ytor.

Innergård

Från balkongen har du utsikt över en  lummig gård med träd, gräs, klätterväxter, uteplats med grillar, soffor och bord samt lekplats och boulebana. I fonden en vacker muralmålning. Gillar du varma lata sommardagar behöver du egentligen aldrig lämna huset. Kanske inte ens din glasade balkong.

 

Garage

Garageplats finns i huset och kostar 900 kr/mån. Hissen går ända ner till garageplanet. .

 

 

Service, nöjen och shopping

Du befinner dig några minuter från Medborgarplatsen och Götgatan. Allt du behöver av skolor, service, nöjen, restauranger, gym etc. finns. Inget nämnt och inget glömt.

 

Kommunikationer

T-bana Medborgarplatsen plus ett antal busslinjer finns inom ett par minuters promenad. Till Södra Stations tågtrafik är det bara 650 meter.


DIN KONTAKT

Eric Lundström

 • Real Estate Agent
 • 076-348 15 64
 • 076-348 15 64
 • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.