Balkong med panoramisk utsikt över Stockholms inlopp.

4 995 000 kr Högstbjudande

Kvarnholmsvägen 80, 6tr, Saltsjöqvarn, Nacka

VISNINGAR

AKTUELLT BUD

Budgivning ej påbörjad


  • Storlek2 rum och kök
  • Sovrum1
  • Boarea49 m²
  • ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
  • Våning6
  • Byggnadsår2017

Beskrivning

Splitterny bostadsrätt, 2 rok på Kvarnholmsvägen 80, Spisbrödsfabriken. om 49 kvm, 6 tr. Balkong med panoramisk utsikt över Stockholms inlopp. Högt läge på Kvarnholmens krön.


Fakta

Utsikternas utsikt!!!

Det är svårt att hitta en vackrare panoramautsikt över Stockholm. Eller en lika dynamisk och energisk bomiljö. Från ditt fönster ser du hela Stockholms inlopp, Gamla Stan och Djurgården. Du får en splitterny och välplanerad tvårummare, kvalitetsbyggd och kvalitetsutrustad i paradläge ovanför Kvarnholmens kajpromenad. Massor av ljus och luft från flera väderstreck och en generös balkong 16kvm. Högt läge på sjätte våningen. Tänk dig: Strand- och kajpromenader, uteserveringar, kultur och fiskeplatser på promenadavstånd. Den nya stadsdelen som växer fram är något extra: centrum med närservice, restauranger, båtplatser, strövområden och öppna gräsytor.

Kvarnholmen kombinerar skärgårdskänsla med modernitet och naturupplevelser med citykomfort.

Hall/kapprum

Kvaliteten slår dig redan i hallen. Du har WC omedelbart till vänster och förvaringsutrymmen till höger. Vitmålat i tak, väggar och på snickerier. Mörkgrått klinkergolv med grå fogar. God förvaring i garderob, städskåp och vägghängd kapphängare. Plats för skohylla. Samtliga skåpdörrar i vitt med handtag i krom.

WC/badrum

Eller ska vi kalla det WC/dusch/tvättstuga. Du får nämligen allt i det ljusa, sobra och välplanerade rummet. Vitt i tak, helkaklade vita väggar och porslinstvättställ samt WC-stol med mjukstängande sits. Mörkgrått klinkergolv. Kommod i svart ek med dubbelt elurtag och spegelskåp ovanför. Dusch bakom glas och tvättmaskin av kombimodell (Siemens) under vit bänkskiva. Handdukstork, handtag och övriga tillbehör i krom.

Kök

Det välutrustade kvalitetsköket välkomnar dig direkt från hallutrymmet. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Bekvämt och lätthanterligt med en u-formad arbetsmiljö där bänkar och köksutrustning är optimalt placerade för trivsel och rationellt arbete. Induktionshäll, rostfri ugn och mikro, rostfri kyl/frys och integrerad diskmaskin, samtliga Siemens. Spiskåpa och infälld diskbänk.  Stilfull vit skåpsinredning från Vedum med diskreta kromhandtag och arbetsyta i mörk ek. Gott om hyllor, skåp och lådor. Vitmålade väggar med vitt kakel över arbetsytor samt golv i ask. Ljus från litet köksfönster. Bardisk mot vardagsrummet.

Vardagsrum

Det välkomnande vardagsrummet flödar av ljus från breda fönster i väster och glaspartiet mot balkongen.  Vitt i tak, på väggar och snickerier samt ett  ljust askgolv. Vita lättstädade radiatorer. Här har du plats för en generös soffgrupp med fåtöljer, bord, mediecenter och hyllor. Matbord gör du som du vill med. Kanske räcker bardisken som matplats för dig. Den vindskyddade balkongen ger också plats för måltider för dig och dina vänner.

Balkong

Öppna spanjolettdörren från vardagsrummet: Här har stil och kvalitet även nått balkongen. Rymlig 16 kvm stor och med plats både för kafémöbler och odlingslådor. Du kan ta sommarens kvällskaffe i aftonsolen. Eller stå i timtal och betrakta det marina livet nedanför. Ljus och luft från väster och från Stockholms vattenvägar och fjärdar. Panoramautsikt från Kungliga Djurgården till Gamla Stan. Fasadytan boaserad i mörkt trä. Möjlighet till vindskydd från flexibelt öppningsbara glaspaneler. Total öppenhet men ändå avskilt mot grannarna med en skärmvägg. Diskret grå färgsättning på balustrad, fönsterfoder, plåtdetaljer och golv.

Sovrum

Innanför vardagsrummet finns sovrummet i samma fräscha och vita utförande. Blond askparkett på golvet och stort fönster mot väster. Mitt emot en hel garderobsvägg bakom vita skjutdörrar. Integrerat Elfasystem med vitlackerade hyllor, klädstänger och trådhyllor. Här har du plats för det du behöver: en stor dubbelsäng med sängskåp, sittmöbel och hyllor.  Eller ett compact living-skrivbord.

Övrigt:

Din lägenhet har separat källarförråd, TV och internet via Com hem Fiber samt 3-glasfönster och fjärrvärme.

Bostadsrätt

AdressKvarnholmsvägen 80, 6tr
OmrådeSaltsjöqvarn
KommunNacka
FörsamlingNacka
ÄgandeformBostadsrätt, Bostadsrätt
Boarea49 m²
Pris4 995 000 kr Högstbjudande
Avgift2 903 kr/mån inkl. Värme
Våning6
ByggnadstypFlerfamiljshus
Fönster3-glas
UppvärmningFjärrvärme
BalkongBalkong
PantsättningJa
FörrådKällarförråd

Driftskostnad

Summa0 kr/år

Fastighet

Byggnadsår2017
HissJa
Fönster3-glas
VärmeFjärrvärme
Ventilation
TV- InternetCom hem Fiber
Energiprestanda kWh/m²/år

Förening

Namn
Orgnr
Äkta föreningNej
Lägenhetsnummer11705 och
Jur. pers. tillåtsNej
Hemsida
E-post

Hus fasad

Det nybyggda JM-huset står som ett utropstecken med samtliga balkonger vända mot Stockholms fjärdar. Balkongen panelerad i exklusivt trämaterial och skyddad från vindarna genom flexibelt öppningsbara glasdörrar. Fasad i vitt med grå stenfot. Sjuvåningshus. I bottenvåningen finns ett välutrustat P&T-gym.Garage finns huset dit du kommer med hissen.

Omgivningar:

Kvarnholmen är en dröm för stadsplaneraren. För hundra år sedan knappt bebodd, därefter industrimiljö med god infrastruktur och i dag en stadsdel där allt som behövs planeras in på rätt ställe. Från högsta berget kan du se ända ut till Vaxholm om vädret är bra. Annars får du nöja dig med utsikten över Gamla Stan, Djurgården, Fjäderholmarna och Lidingö. Du får kilometervis med kaj- och strandpromenader, Stockholms vatten och sjöfart framför näsan, lummiga strövområden och ett rikt kulturutbud. Somrar med uterestauranger, sol och vatten. Vill du fiska tar du spöt och går ner till vattnet. När den nya stadsdelen står färdig finns det gott om båtplatser och en gästhamn, centrum med närservice, skolor etc. Kvarnholmen är ett riksintresse för kulturminnesvården. Den estetiska mixen av ny arkitektur och kongenialt upprustade industribyggnader ger ett dynamiskt och trendigt intryck.

 

 

Kommunikationer:

Som sig bör i vattnets stad kan du gå ner till kajen och ta pendelfärjan, linje 80. Tjugo minuter till Nybrokajen. Färjan går även till Djurgården, Lidingö och Frihamnen. Busslinjen 602 går en gång i kvarten och tar dig till och från city eller till Nacka Forum. Shopping i båda ändar, alltså. Vid Henriksdal finns flera bussförbindelser till Nacka och Värmdö och med bilen kan du lätt via nya Svindersviksbron ta dig till Saltsjöbaden eller Värmdö.


DIN KONTAKT

Bo Lingserius

  • Real Estate Agent
  • 08-23 70 00
  • 070-723 10 40
  • E-post

Intresseanmälan

Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom kort.